Arkadaşlar saçım yandı baya bir kestim. Kuruyken sağlıklı duruyor kopmuyor
Ama ıslak olunca böyle kısa kısa kopuyor 😫
Ne yapabilirim? uzamayacak mı
Ama ıslak olunca böyle kısa kısa kopuyor 😫
Ne yapabilirim? uzamayacak mı
Geçmiş olsun size tavsiye argan ya da susam yağı bakımları uygulamanızdır. Fakat tavsiyem pantenin argan yağıdır. Bunu hafta da 2 gün diplerden masaj yaparak uçlara dogru inerek sürünüz streç folyo ile sarın 40 dakika sonra fönle kurutun başka marka kullanırsanız onlar durulama gerektiriyor. Bilginize
Susam yağını da şampuana ekleyebilirsin.
☆Şampuan seçimi
İster elidor boyalı saçlar için olan serisini tercih edin isterseniz elidor hindistan cevizli olanı tercih edin ama boyalı saçlar için olanı daha iyi olur.
☆Saç maskesi
Haftanın bir gününü seçin elidor saç maskesi uygulayabilirsin bu da saçlarını kokten uca besleyerek onaracaktır. Bu bakımları düzenli yapın zamanla iyileşme sağlayacaktır. Saçlarınız
☆Besin içeren gıdalar
● Saçlarımızın, kaslarımızın, kirpiklerimizin ve tırnaklarımızın sağlıklı ve hızlı uzaması doğru beslenmekten geçer. D ve C vitamininleri içeren gıdalar. Tüketmeliyiz •Gıda ama ilaç değil bunların yanı sıra bol bol su tüketip siyah çayı az tüketmeliyiz çünkü çay D vitaminini almaktadır.✂️

Çok teşekkür ederim 🙏 kısa saçı sevmiyorum 5-10cm uzayana kadar kaynak taktırsam mı sizce
Rica ederim ama hayır kesinlikle önermiyorum
Keratin ( Brezilyan fönü ) pekii?
Her türlü işlemden nayn uzak dur
Tamam teşekkür ederim
Ricalar.
Saç dipten uzar diyen zeki arkadaş uçtan kopan üçer beşer santimlik kısımları sadakamı sayıyor acaba. Evet saç dipten uzar ama uçlar (yanma veya kırık sebebiyle) kopuyorken bunun neredeyse hiç önemi kalmıyor. O çektikçe uzayan kısım gidene kadar kestirmelisin. İster bir seferde kestir kurtul, ister ara vererek. Ama onları kestirmeden çok uzamasını hayal etme. Kaynak takarsan bir darbe de ordan yersin. Kesinlikle önermiyorum
Çok haklısın. teşekkür ederim 🤗
Rica ederim
Cevap
1Cevap
Saç kökten uzar gülüm... açtırdığın için yanmış sanırım, daha elleme saçına... biraz nefes alsın yoksa erkek gibi üç numara saçla kalırsın...
Evet dokunmuyorum. Ama kısa saçı sevmiyorum 5-10cm uzayana kadar kaynak taktırsam mı sence?
Onlarda saça zarar veriyor... sen en iyisi uzun süre dokunma...
Uzar tabiki dert etme
Of umarımm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar