Doğal, evde yapılan maskeleri mi kullanıyorsunuz, hazır olarak satın alınan maskeleri mi? En çok memnun kaldığınız maske hangisi?Hangi saç maskesi kurtarıcınız oluyor?
Saçlarıma maske yapmak çok hoşuma gidiyor. Fakat her zaman evde hazırlayabileceğim vakti bulamıyorum, bu sebeple hazır olan direkt sürülen maskeleri kullanıyorum :) Saçlarıma maske yaptığımda gerçekten bakım yaptığımı hissediyorum :) Size de kullandığım saç maskesini önermek isterim.
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Süper Saç Maskesiyle daha canlı saçlar!
By Elvin Levinler Süper Saç Maskesi
Saçlarımda muhteşem bir etki bırakıyor. Daha uygulama aşamasında saçlarımdaki yumuşaklığı hissedebiliyorum. Uzun süre de bu yumuşaklık benimle kalıyor, saçlarım kolayca taranıyor :) C vitamini deposu olan nar çekirdeği yağı içerisiyle saçlarımı derinlemesine besliyor, gün boyu hacimli kalmasını sağlıyor.
Tek kullanımlık bir maske, haftada bir kez uygulamak yeterli oluyor :) Zaten etkileri uzun süre devam ediyor. İlk kullanımda bile saçlarımın hafiflediğini, nefes aldığını hissettim. Üstelik daha canlı görünüyorlar 💃
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Süper Saç Maskesi nasıl kullanılır?
Saç Maskesi nasıl kullanılır?
Duştan önce, kuru saçlara uygulanıyor. 5 dakika bekletme süresi olduğu için kendinizi ona göre ayarlamanızı öneririm. Kullanımı çok basit :) Saçlarınızı tutamlara ayırıp saç maskesini iyice, her yerine yediriyorsunuz. Dilerseniz uygulama sonrasında saçlarınızı tarayıp değmeyen yer kalmamasını sağlayabilirsiniz. 5 dakika bekleyip doğru duşa gidiyorsunuz :)
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler serisinin diğer ürünlerini de kullanıyorum, size de tavsiye ederim :) Silikonsuz şampuanı, saç kremleri, saç bakım yağı bulunuyor. Hepsini birlikte kullandığınızda saçlarınız resmen ışıl ışıl oluyor, canlı kalıyor 🥰
@Buse_Dmr Tabii ki. Evet her saç tipine uygun olan bir saç maskesi. Tek kullanımlık, ben haftada bir kullanıyorum yetiyor :) Saçları ilk kullanımdan itibaren yumuşacık yapıyor
Benim saçlarımın da yumuşamaya, neme ihtiyacı var :D Bu yüzden ek olarak da saç maskesi kullanmak istiyorum. Tek kullanımlık olmasını sevdim aslında Gratiste varsa bir bakayım dışarı pek çıkamıyorum da internetten sipariş verebilirim
@Buse_Dmr İnternetten alışveriş yapmak çok iyi bence bu dönem için 🤗 Ben de neredeyse tüm ihtiyaçlarımı internet üzerinden alıyorum. Gratis'te varmış baktım hatta %50 indirim de var baya uyguna geliyor ben de birkaç tane alayım
Bemix evigen bepanten ampul Dax süper gro birazcık Yılan yağı Badem yağı Hint yağı Susam yağı Zeytin yağı Loreal Paris 6 çiçek özlü yagi Hepsinden çok az koy Aleovera birazcık koy Karıştırıp haftada 1 gün bu maskeyi yapıyorum saclarim az dökülüyor çabuk uzuyor canlı duruyor ve benim saçın kabarık dalgaliydi kabarikligini aldi
Doğal bir ürün keşfettim tek kullandığım ürün artık o. Harikalar yaratıyor. İncelemek isterseniz instagram sayfasını bırakıyorum. Gerçekten harika. 👌😍😍 @natural_markett
saça hiçbirşey fayası yok bence ben ne ürünler kullandım bitkisel özel hindistandan bilmem ne otu getirtirdim kerastase şampuanlar serumlar getirdim saçım ince ve seyrek diye ama hiçbir faydası yok saçın neyse o döküleceği varsa dökülüyor yoksa dökülmüyor babam 50 yaşına girdi adamın saçı tarla gibi ve saçlarını haftada 1 defa hacı şakir 1 defa bile bişi kullanmamış adam ya
Maske demisken bir kere yumurta bal bide muzu karıştırmıştım internette iyi gelir yazıyodu yarım saat de beklettim en sonunda ağlaya ağlaya çıkarmaya çalıştım aklıma hep bu anım gelir😂😂
Dogal olan istikrarli ve uzun vadede sonuc verir ama hazir olanlarda her zaman kimyasal var onlar daha cabuk sonuc odakli urunler. Ben canim ugrasmak isterse ev yapimi istemezsede hazir urunler kullaniyorum.
En İyi Cevaplar