Saçlarım bir süredir sağlıklı görünmüyor tabii bu da beni etkiliyor. Saç serumu eczanede satılır mı, alıp kullanan memnun kalan var mı acaba? Hangi saç serumunu kullanıyorsunuz? Saçlarımı korusun, sağlıklı görünüme kavuştursun istiyorum. Ona göre öneri yaparsanız sevinirim.Saç serumu eczane
Saç serumu eczanede satılır mı, siz nereden alıyorsunuz?
Saç serumunu her yerden alabilirsin. En doğalını, kozmetikten en uzak olanı almak en iyisidir diye düşünüyorum. Aynı zamanda size evde doğal yolla hazırlayabileceğiniz bir tarif vereyim. sağlıklı parıltı için saç maskesi Malzemeler:
1/4 su bardağı jojoba yağı 1 çorba kaşığı avokado yağı 5 damla lavanta yağı Hazırlanışı:
Bir sprey veya damlalık şişesinde jojoba yağı, avokado yağı ve lavanta yağını karıştırın. İyice karıştığına emin olun. Serumunuz hazır!
Bu serumu her duş sonrası hem kuru hem de nemli saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Yağı çok fazla sürmemeye ve saç diplerinize uygulamamaya dikkat edin.
Saç serumu eczanelerde de satılıyor evet. Aynı zamanda kozmetik mağazalarında da bulunuyor. Eczanede genelde ağır saç problemleri için saç serumları bulunuyor. Senin saçlarında bulunan yıpranmayı normal bir saç serumu ile çözebileceğini düşünüyorum :)
Saç serumu önerilerim:
1. Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Saç Serumu
Saç serumu önerileri
Elidor saç serumu dökülmelere karşı da etkili. Aynı zamanda saçları dipten uca besleyerek daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Bir saç serumu arıyorsan bu seçeneği mutlaka değerlendirmelisin.
2. Yeni Elidor Serum Bakım Kremlerinde saç serumu ve saç kremi bir arada!
Serum Bakım Kremi Elidor
Elidor'un en yeni ürünlerinden olan Serum Bakım Kremlerinin kullanımı çok kolay ipeksi yumuşaklık, anında onarıcı bakım gibi seçenekleri de bulunuyor. Hepsinin içerisinde keratin+ çam terebentin, argan, makedemya, badem gibi doğal yağlar bulunuyor. Kolayca durulanıyor ve saçlarda ağırlaşma yapmıyor. Ben sağlıklı uzayan saçlar serisini kullanıyorum fakat saçların yıprandıysa anında onarıcı bakımı kullanmanı öneririm.
Evde saç serumu nasıl yapılır?
Saç serumunu evde kendin de yapabilirsin. İhtiyacın olan malzemeler doğal yağlardan oluşuyor. Saç serumu yapımı için gerekli malzemeler: Bir yemek kaşığı: Badem, argan, hindistan cevizi yağı İki yemek kaşığı: Lavanta yağı 3 damla E vitamini Malzemelerin hepsini sprey şişesinde toplarsan işin daha çok kolaylaşır. Diplerden başlayarak uçlara doğru sıkabilir, sonrasında masaj hareketleriyle iyice saçlarına yedirebilirsin. İstersen durulayabilirsin ama durulama gerektirmiyor. Durulayacaksan kuru, durulamayacaksan banyodan sonra nemli saçına uygulayabilirsin.
eczanede satılanlar ciddi dökülme sorunları vb için. Ben genelde evde yağları karıştırıp kendim yapıyorum. üzüm çekirdeği yağı – 8 yemek kaşığı Lavanta yağı– 10 damla 2 tane E vitamini kapsülü. bunu eczaneden alacaksın. önce yağları karıştır ardından kapsülleri ekle. her uygulama öncesi çalkala mutlaka. saçı güçlendirmek için birebir
direk ilaç firmasından almanı tavsiye ederim bunun içinde saç konusunda uzman bir firma var n11 de eloiny care hair serum yazarak ürünü bulabilirsin ben denedim ve hala kullanmaktayım.