Yağlı ve ince telli saç tipine sahibim. Yağlı saçlarım için şampuan arıyorum. Elidor şampuanlarının birçok kişi tarafından tavsiye edildiğini gördüm ve şans vermek istiyorum. Elidor yağlı saçlar için şampuan önerir misiniz?elidor yağlı saçlar için şampuan önerisi
Elidor yağlı saçlar için şampuan önerileri olan var mı?
Elidor'un her saç tipine uygun şampuanları bulunmakta. Önemli olan saç tipimize göre doğru ürünü seçmekte. Elidor bu konuda bize çok yardımcı oluyor ve saç sorunlarımızın imdadına koşuyor. Benim de saçlarım ince telli olduğu için dipleri bazen yağlanabiliyor. Elidor'un kurtarıcı şampuanlarından yardım alıyorum.
Elidor yağlı saçlar için şampuan önerim: Elidor Detox Ferahlığı!
elidor yağlı saçlar için şampuan önerim
Elidor yağlı saçlar için şampuan önerisi olarak Detox Ferahlığı serisi kullanmanı tavsiye ediyorum. Elidor'un kullandığım ürünlerinden memnun olduğum gibi bunu da çok sevdim. Limon ve Yeşil Çay formülü ile saçları arındırmayı ve ferahlamayı sağlıyor. Saçların yağlardan arınırken kafa derin ferahlamış olacak. Ayrıca Elidor Detox Ferahlığı şampuan saçlara dipten uca hacim veriyor. Ph dengeleyici özelliği sayesinde yağlı saçlarına iyi gelecek. Detox Ferahlığı ile Elidor yağlı saçlar için şampuan aramaya son veriyor!
Duş sırasında Elidor Detox Feralığı'nı parmaklarınla kafa derine masaj yaparak uygula. Parmakların ile hafif bastırarak iyice durula. İşte yağlı saçların için çözüm Elidor ile bu kadar kolay. :) Denemeni tavsiye ediyorum.
Benim saçlara ince ve yağlı Elsevede kil şampuanı var ondan çok memnunum. Bir dönemde Panten de arındırıcı şampuan var oda çok iyiydi, fiyattan dolayı elseve alıyorum memnunum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arkadaşım pantene aqua serisini kullanmıştı memnun kalmıştı. Bide mümkün olduğunca saç kremi kullanma hemen yağlandırıyor saçı. Benim sana tavsiyem head&head shoulders mentollüsünü al. Kafandaki yağların uçtuğunu hissedersin💩