Daha önce keratin yüklemesi yaptıran var mı? Ben daha önce yaptırmadım saçlarımın dipten uca bakıma ihtiyacı var keratin yüklemesi yaptırmayı düşünüyorum. Saça keratin yüklemesi fiyatı nedir? Evde keratin yüklemesi yapanlar da varmış ama ben yapamam diye düşünüyorum. Bu yüzden kuaförde yaptıracağım fiyat bilgisi olan var mı?Saça keratin yüklemesi fiyatı
Saça keratin yüklemesi fiyatı nedir, bilgi verir misiniz?
canım valla ben evde yapıyorum hem daha uygun fiyata geliyo hem de ürünlerim elimde kalıyo sürekli kullanabiliyorum. Kuaförde ne kullanıyorlar o bile belli değil. Arkadaşım yaptırdığında saçında o kadar ağır bir koku kalmıştı ki inanamazsın en iyisi evde kendin yapmak
Saçlarımızın her zaman pürüzsüz ve bakımlı görünmesini isteriz. Birçok etken saçlarımızı yıpratır ve onarmanın yollarını ararız :) Bunun için keratin yüklemesi yaptırmanın şart olduğunu düşünüyorum :)
Keratin yüklemesi yaptırmanın yararları nelerdir?
- Saçların daha pürüzsüz görünmesini sağlar. - Saçların daha parlak, canlı görünmesini sağlar. - Onarıcı etkisi vardır, yıpranmış saçlar için ideal çözümdür. - Saçlara daha düz bir görünüm verir ve saçlarınız kuruttuktan sonra fön çekilmiş gibi durur. - İncelen saç tellerini onararak saçların daha gür olmasını sağlar. - Saçları yumuşatır, özellikle boyama sonrası yaptırılması tavsiye ediliyor. - 3-4 aylık kalıcı etki gösterir.
Saça keratin yüklemesi fiyatı nedir?
Keratin yüklemesi fiyatları keratinin kalitesine, saçın uzunluğuna ve dolgunluğuna göre değişiklik göstermektedir. Orta boy saçlarda fiyat 150-250 TL arasında değişkenlik gösteriyor. Uzun ve normal gürlükte bir saç için 250-300 aralığında bir fiyat verilir. Uzun ve gür saçlarda ise 300 TL ve üzeri olabilir. Dediğim gibi fiyatlar yaptırılan yere, keratin kalitesine ve saçların yapısına göre değişiklik gösteriyor :) Yine de 3-4 ay gibi uzun süre için bu fiyatlar makul görünüyor.
Saçımızın temel ana maddesi keratin adı verilen bir proteindir. ... Saç kalitemiz ve parlaklığımız saçımızdaki keratin ve nem yeterliliği ile doğru orantılıdır. Yıpranmış, parlaklığını yitirmiş saçlarda keratin bakımı saça geçici bir süre için bir yapılanma ve parlaklık getirmektedi Saçlarım omuzlarımın biraz altında ve kuaförüm 300 tl fiyat verdi ama bir kaç yere daha bakacağım. Biraz yüksek gibi geldi. Bende yaptırmak istiyorum.