Saçlarım strese bağlı çok dökülüyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Saç dökülmesine bitkisel çözüm evde neler yapabilirim? Bana yardım ederseniz çok sevinirim. Saç dökülmesinin önüne nasıl geçerim?saç dökülmesine bitkisel çözüm evde neler yapılmalı
Saç dökülmesi için evde yapılabilecek bitkisel çözümler nelerdir?
Saç dökülmesini tetikleyen stres ve Vitamin eksikliğidir. D ve C Vitamini alınmalıdır. Aynı zaman da çinko iceren gıdalar. Tüketilmeli omega 3 tüketmeyi ihmal etme lahmacunu az ye😂 Evde yapabileceklerinBol bol Vitamin içeren gıdalar tüket saçların ince telli mi, kalın telli mi bilmiyorum inceyse saç toniği kullan değilse argan yağı kullan bunları masaj yaparak uygula tonik kan dolaşımını hızlandırır, saç diplerini hücrelerini ferahlatır. Yağ ise saç diplerini rahatlatır, saç tellerini güçlendirir. Besler✂️
Saç dökülmesinin en büyük faktörlerinden biri strestir. Evde uygulayacağın yöntemler ile saç dökülmesine çözüm bulmak mümkün.
Saç dökülmesine bitkisel çözüm evde neler yapılabilir?
saç dökülmesine bitkisel çözüm evde
Saç dökülmesi için doğal bakım yağlarından yardım alınmalı
Saç dökülmesi için birçok doğal yağ bulunmakta. Saç dökülmesine iyi gelen yağlar; - Biberiye yağı saç dökülmesini önler ve saç tellerini güçlendirir - Badem yağı saç dökülmesini önler, saçları besler ve onarır - Çam terebentin yağı saç dökülmesini en iyi önleyen yağdır. Şampuan içine 3 4 damla damlatabilirsin - Argan yağı saçları dipten uca onarır. Böylece saçlar daha çabuk uzar - Lavanta yağı saç uzaması için oldukça etkili yağlardan biridir.
Saç dökülmesine bitkisel çözüm evde kürler yapılmalı
İnternette Suna Dumankaya'nın saç dökülmesine karşı birçok kürü bulunuyor. Bunları evde deneyebilirsin. Benim saç dökülmesi için uyguladığım birkaç yöntemim var. Zeytinyağı, aran yağı ve çam terebentin yağını yarıştır. Ardından saçlarına uygula ve 30 dakika bekle. Eğer evinde varsa aloe vera da kullan. Gerçekten bu yağlar saçlarıma çok iyi geldi dökülmem azaldı. Diğer yöntem ise; yumurta, zeytinyağı ve aloe verayı karıştır. Hem bakım yapıyor hem dökülmesini önlüyor. Lavantayı 20 dakika kaynat ve saçlarını durulamak için bu suyu kullan. Hem saç dökülmesini önler hem de saçlara canlılık verir. Saç dökülmesine evde bitkisel çözüm olarak bunları deneyebilirsin.
Saç bakım ürünlerini düzenli kullanmaya dikkat edilmeli
Saç bakım ürünleri saç sağlığımız için oldukça etkili oluyor. Saç dökülmesi için şampuan ve saç bakım ürünleri kullanmalısın. Ayrıca saç kremi de kullanmaya özen göstermelisin. Saç uçlarımız sağlığını kaybederse saçlarımız dökülmeye meyilli olur. Bunun için saç kremi de kullanmalısın. Keratin alıp evde bakım yapabilirsin.
2 yemek kaşığı Hint yağı 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı bal karıştırıp diplere öncelik vererek tüm saçına sür. 4 saat kadar beklet. ve yıka. bir süre düzenli kullanırsan sonuçlar başarılı olacak
Şimdi söyleyeceğim inanmayacaksınız kesin ama netten biraz araştırırsanız aynı sonucu elde edersiniz. Özel bir tarak ve ismini bilmiyorum böyle iğneli siz bilirsiniz onu. Onu saç diplerinde gezdireceksin ardından doğum kontrol ilacını ezip sulandırıp saç diplerine masaj uygulayacaksın dökülmeyi tamamen durdurur saçlarını canlandırır ve hatta yeni kökler oluşur yeni saçlara kavuşursun.
Ya bunlar saçmalıyor yok iki kaşık hint yağı yok bir mumdur bu kadar uğraşmaya değmez. Şampuan kullanmayı bırakmalısın saçlarını çay demi ile yıka. Elma sirkesi limon su karışımı ile saçlarını yıka çünkü Brad Pitt de böyle yapıyor. sonra İngiliz karbonatı al çok işe yarıyor. O diğer saçma yorumlar gibi şunu yap 3 saat bekle falan filan hiç uğraşma
Öncelikle geçmiş olsun. 2 orta boy sarımsağı, döğekte iyiçene döv. Daha soğra 4 kaşık önçeden çırpılmış yoğurda bir miktar tuzla karıştırarak harmanla. Daha soğra canın hangi kızarmayı çekiyorsa, kızart ve saırmsaklı yoğurdu üstüne dök. Afiyet olsun
Tatlı badem yağı+ e vitamini bulunduran küçük tüpler şimdi adını hatırlamıyorum kendim şahit oldum yaşayarak. Aşırı derecede hızlı etkisi var. 1 ayda farkı görüyorsun