Ak saçları biliriz belli bir yaştan sonra ak düşer ama genç yaşta saça ak düşmesi neyin habercisidir? Neden olur tekrar eski haline döndürmek için çözüm yolları var mıdır?
Ak düşen saçlar neyin habercisidir? Bunun için bir çözüm var mıdır neden olur?
Strese girersen olur ben uzun saçlıyım birkez saçımda beyazlık gördüm kopardım tek tal saçın 2 şer cm arayla 1 cm lik beyaz şerit oluşmuş 4 şerit var aklıma sınavlarım geldi 2 dönem 1 vize bir final çok stres yaptım herhalde stres döneminde beyaz çıkmış rahata kavuşunca siyaha dönmüş
Ak düşen saçlar neyin habercisidir? Hemen söylüyorum ben de bilmiyorum😂😂hapı yutmuş, bir ayağı çukur da olduğunun habercisi galiba boyadığın zaman her şey çoksel olar jsjs✂️
Yenilen kazıkların fiziki sonucudur arkadasım! Hormonlar, vitamin eksikliği, yeteri kadar protein almamak ve mineral eksikliği sebep olabilir erken saç beyazlamasına. Saç analizi yaptırıp takviye almak şart
Melamin üretim miktarının eksilmesi ya da eksik kalması durumunda saç renginden sorumlu pigmentler tam olarak işlevini yerine getiremez. Bunun en temel nedeni yaşlılıktır ancak stres, yorgunluk gibi sebeplere de dayanır. Melamin içeren koruyucu krem ya da şampuanlar kullanabilirsin.
Yaslanma belirtisidir. bu kadar. Veya erken yasta baslarsa ırsi demektir. hic bir cozumu de yok inanin.. afrikada bir agac var o yorede yasayan insanlarin tumu 80 inde bile simsiyah sacli. Ama incelemelere izin vermiyorlar. Yani ne yapak o kabileye mi yerleşek yani?
Hz ömer bir adama hergün gelip ölümü hatırlatması için altın verirmiş, bigün hz ömerin saçında bir beyaz tel çıkmış, adam geldiğinde hz ömer demiş ki artık gelmene gerek kalmadı şu beyaz saçı her gördüğümde ölümü hatırlıcam zaten...
En İyi Cevaplar