Evet neden nedennn😀 jason’a bak ya, tipe bak.. yenirr😀😀 etraftaki kel adamlar hiç buna benzemiyor yaa😀

Valla sahiden kel olmak bitek bu arkadaşa yakışıyor. Keşşşşkkkeee benimmm olsssaaa (çok güzel hareketler bunlar replik) 😂😂
Umuyorum ki kocam hiç bir zaman kel kalmaz. Kafasına kusarım herhalde..
Cunku jason scatham dedigin adam bir defa yemek yedigi tatil yaptigi paraya 1 yil calisan var hayat sartlari
Jason ı jason yapanda karizması zaten. Herkes öyle olsaydı onun bir farkı olmazdı 😂
Cevap
9Cevap
Adama bir o taraftan, bir bu taraftan birde çevirdim öteki taraftan baktım ama dediklerin yok be, şu kel karizması ve yakışıklılığı lafını geri alın da hepimiz rahatlayalım. Yok öyle birşey çünkü... 😉😂
Hem kel hem de karizmatik olmak sadece Jason Statham'a özgü olduğu için 😃
Ondaki üñ ve paranın gücü sana onu çok yakısıkli gosteriyordur. buda bakkal olsa bakıp kalmazsın emin ol:))
Zaten bütün kızlar Jason'ın yanına yakışacak güzellikte. Türk kızlarının %90 ı keşkül. Her yerleri çatlak ve selülit dolu.
bu adam meshur olmasa sokaktan gecse donup bakarmisin? bu adama baktiran tipmi yoksa saasali kariyerimi.
Bak bu adam burda bakkal ya da fabrikada calışan biri olsa çok tipsiz der kadınlar çok itici der. Ünlü olunca seversiniz
Sen denk gelmemişsin cok var
Ya allah için birde kendini gösterseydin.
Bunun gibi olmak istemezdim doğrusu..
Kelemi vercen kız 😂😂😂
Bu olsaa buna verilirdi😂
Ahaa
Sular sel olmus
Taşmasin😂😂
Sen shakiraya benziyormusunda laf ediyorsun
Hangi shakira.. haaa şu yaşlı shakira teyzemi. O oldu 50 yaşında ya, örnek verdiğin kadına bak😀 ben daha güzelim tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar