Kapalıyım zaten, saçlarım kalçama geliyor boyum 1.70 neredeyse 1 metre kadar saçım var düm düz
Pişman olur muyum?
saçları kalçalarına gelen kızlara hayretle bakmıyorum değil. Ama bazı kadınlardan duydum çok kırık yapıyormuş uzun saç düzenli olarak daha iyi sanırım saç sağlığı açısından. Geçenlerde bir tane abla saçlarını kazıtıp lösev e bağışlamıştı. Bilgin olsun. Kendin için bir değişiklik istiyorsan eğer bir sebebi olsun. Yoksa bir adama kızdım diye de saçlar kazıtılmaz. Ben de bir erkek olarak saçımı kazıtmak istiyorum biraz bunalımdayım ben de her ne kadar çok uzun olmasa da ama saçlarından sıkıldıysan kısaltabilirsin tamamen kesip sonunu düşünme
gayet de yapabilirsin. hafiflersin, güzel bir deneyim olur. kapalıysan hiçbir sorun da olmaz. yapmamak için bahane arıyosan o ayrı tabi. ama yapcaksan sıfıra vurdur önce sonra 1 hafta arayla 3 kez filan jilete vurdur. yenilenir saçların
Benşm yaptığım hayatayı yapma bende kapalı bir bayanım kafamın sol tarafını jiletledim pişman oldum saö uzayınca boneden fıtlıyor bok gibi duruyot yapma
Ahahaha sağ ol:)
Rica😉
Jiletlemek yerine kısalt biraz. Neden jiletlemek istiyorsun ki?
Cevap
7Cevap
Saçlarını lösemili çocuklara bağışlayacaksan kazı. Pişman olduğunda kendini teselli edersin.
Saçlarım çok bakımlı ve çok güzeller rengi bakımı vs ama bağışlamak satmak vs günah olabilir donuçta kapalıyım yani o olmaz
Peruk taksınlar
Sentetik yapay saç diye bir şey var 😅
İşte diyorum ki onu takabilirler
löseve bağışlamalısın bence kesme gibi bir düşüncen varsa ama pişman olabilirsin :)
Valla sana kalmis yani kökü sende tabi her turlu
Niye öyle bişey yapacaksın ki
Bakımı çok zor ve zaten kapalıyım gören kimse yok
Jiletleyebilirsin olabilir bence. Ben yapmıştım geçen yaz :)
Ya evlenirsem bu sürede gelecekteki eşim olay yapar mı 😅
Ben olsam olay yapmam 😀
Öyle de genel olarak :)
Bilemem :)
Önemsemem yani bunu. Nasıl olsa kökü sende 😀
ben 20 senedir yapıyorum zaten
Elimle taramak isterdim saçlarını
Jiletle istersen ama saçlar ziyan olmasın sat
Olursun
Olursun
Sakin kesme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?