Gel tatlım sana yardımcı olayım profil resmim ve kapak resmimden de görmüş olduğun üzere bende bukle belirginleştirici kullanıyorum çünkü kıvırcık saçlıyım gel sana kullandığım bukle belirginleştiriciyi en iyi şekilde tanıtayım:
Kıvırcık saçlarını kabartmaz hizaya getirir
Kıvırcık saçlılar olarak en büyük sorunumuz saçlarımızın şekil almaması ve kabarması ama ve lakin benim kullandığım bukle belirginleştirici saçlarımı hem kabartmıyor hem de hizaya getiriyor daha ne yapsın?
Tek başına bir ürün kullanmak bile yeterli oluyor
Kullandığım diğer bukle belirginleştiriciler tek başlarına yeterli olmuyordu bende saçımı sürekli yukarıda gördüğün resimdeki gibi örüyordum ki hem buklesi bozulmasın hem de kabarmasın şimdi öyle bir derdim yok saç kremim tek başına tüm yükü sırtlanıyor.
Hangi marka mı kullanıyorum? Tabii ki Bukle Belirginleştiricilerin en iyisi: Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi
Resimden de görmüş olduğun üzere onu seven tek ben değilim. Neden mi? Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi elastin ve badem sütü içeriğiyle kıvırcık, bukle saçların daha belirgin olmasını sağlıyor. Tane tane ve uzun süre dayanan bukleler için en kısa yol 😍 Nemli saçlara uçlara doğru uygulanıyor, saçlar kurutulup şekil veriliyor. Saç modeli uzun süre dayanıklı hale geliyor, karışma, kabarma gibi sorunlar yaşanmıyor. Kokusuna diyecek söz bulamıyorum, saçlarımı gün boyu misler gibi kokutuyor ♥
En İyi Cevaplar