Şimdi beyler bayanlar öncelikle sacıma bu zamana kadar yapmadığım islem boya kalmadı 19 20 yasında basladım boyaya 24 yasındayım kaynak bile taktırmıştım fakat 1 senedir hic bir islem yapmıyorum saclarımı dinlendiriyorum hatta küt sekilde düz kesim yaptırmıştım cok zor uzayan saclara sahibim ve kısa sac hic yakısmıyo bana. Zar zor omuzlarıma kadar uzattım hic bir ısı islemi vs uygulamamama ragmen saclarım ucları yine bir hayli yıprandı yandı. Bakımda yapıyorum ama boş yinede elastikleşme kopma mevcut şuanda acık küllü kumral saclarım altın sarısına yakın fakat ben platin ombre istiyorum dipler kumral olacak kendi öz rengimde kumral zaten dip boyasından kurtulacam ve daha uzun bir süre sacımla ugrasmak istemiyorum son olarak platin ombre düsünüyorum fakat uclarımı kestirmeye niyetim yok. Sizce kesilmeden bu islem olur mu acaba 😒 size kendi sacımı ve istedigim sacı atacam 😍 bakın yorumlarda bana bildirin kestirme dısında Baska caresi yok mu cidden cok istedigim bir renk 😔
İlk foto kendi suanki sac rengim ve suanki hali diger foto istedigim renk
Saçlarımı ombre yaptırmak istiyorum ama uçlarını kestirmek istemiyorum. Ne yapabilirim?
sen çok yanlış yoldasın. sağlıklı bir saç bile platinle yanıyoken sen bu saça hala bakım yapcam diye kimyasal sür, üstüne boya dip boya yaptır, yetmedi git bide platin yaptır. kardeşim filan olsan bildiğin oturtur sıfırw vururum o saçları
En İyi Cevaplar