Saç dökülmesi ve kellik sorunu ünlü ünsüz, kadın erkek pek çok kişiyi çok yakından ilgilendirmektedir. Hemen hepimizin hayran olduğu ve yaşamlarını yakından takip ettiğimiz ünlüler de yaşadıkları saç dökülmesi (kellik) sorunu nedeniyle protez saç kullanmaktadırlar. Protez saç kullanan ünlüler hep göz önünde oldukları için kolay fark ediliyor :)
Kellik sorununuz var mı? Siz de, protez saç kullanır mısınız?Protez saç kullanan Türk ünlüler.
Birçok ünlü protez saç kullanıyor. Kellik sorununuz varsa, siz de protez saç kullanır mısınız?
Özellikle erkeklerin en büyük korkularından biridir kellik :) Bizi bu sorundan kurtaracak yöntemler iyi ki de geliştirildi, benim kellik sorunum olsaydı kesinlikle kullanırdım. Sürekli ekranlarda da olsalar fark edemediğim, görünce ya da duyunca şaşırdığım ünlüler mevcut onları da belirtmek istiyorum :D
Protez saç kullanan ünlüler hangileri?
Saç protezi kullanan ünlüler listeme geçmeden önce belirtmek isterim ki; hepsi saç protezi kullanarak en doğru yolu seçmiş :) Özellikle dizi oyuncuları için kesinlikle gerekli bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Seyrek saçlar ya da açılmış bölgeler ekranlarda hiç de hoş durmayacaktır :)
1. Enis Arıkan
saç protezi kullanan ünlüler
Enis Arıkan protez saç kullanan erkek ünlüler arasında. Görselden de anlayabileceğimiz gibi saç çok önemli :D Protez yaptırmadan önce saçları çok seyrekmiş ve açılmalar varmış. Protez sonrası yaşının da gençleştiğini söyleyebiliriz :)
2. Ahmet Tansu Taşanlar
protez saç kullanan ünlüler
Kendisini havaalanında görmüştüm :D Tabii ki ortası kel olan saçlarıyla biraz tanımakta güçlük çektim. Çünkü ekranlarda gördüğümde saçları gürdü :) O da protez saç takan ünlüler arasında :D
3. Murat Boz
protez saç takan ünlüler
Kendisinin protez saç kullanması isabet olmuş yoksa hayranları çok üzülebilirdi :) Ben yine de saçlarının doğal gürlüğü olduğuna inanırdım. Duyunca şaşırdığım ünlülerden biridir.
4. Mustafa Ceceli
protez saç kullanan erkek ünlüler
Saçların çok iyi aksesuar olduğunu Mustafa Ceceli örneğinde bir kez daha görmüş oluyoruz :)
En İyi Cevaplar