Kahkül kestirmeyi düşünüyorum yüzüm oval. Sizce düz kahkül mü yoksa yandan mı güzel olur, hangisi daha kullanışlı ve yüz şeklime göre yakışır?Düz kahkül - yandan kahkül
bakımlı kadınlar daima erkkelerine karşı güzel görünmek için yapmalarını ve her türlü bakımlarını eksiksiz yapmalarını isterim. erkeklerde vücut temizliklerine dikkat etmeli. saçların bakımlı düz olması ben daha çok hoşuma gider
Bana kalırsa ikisi de çok iyi bir model. Fakat her yüz tipine ayrı kahkül modeli yakışıyor. Kendimize en uygun kahkül modelini belirlemeli, seçimi de ona göre yapmalıyız. Başkalarında iyi duran modeller bizde iyi durmayabilir.
Düz ve yandan kahkül modeli hangi yüz tiplerine yakışır?
Düz kahkül modeli
Düz kahkül
Öncelikle şunu söylemem gerekir; dalgalı saçlarda düz kahkül hiç hoş durmuyor. Saçlarınız dalgalıyla daha hacimli, yandan kahküllere yönelmeniz gerekiyor. Onun dışında düz kahkül modeli en çok yüz tipi oval ve kalp şeklinde olanlara yakışıyor.
Yandan kahkül modeli
Yandan kahkül modeli
Yandan kahkül kare yüz tipini orantılıyor. Aynı zamanda yuvarlak yüzlülerin de tercih edebileceği bir model. Üçgen yüzünüz varsa uzak durmanız gerekir çünkü yüzünüzü daha uzun gösterir.
Geniş alın için düz daha mantıklı. Yüze biraz şekil verip ince göstermek adına yandan kakül daha kullanışlı olur. Özellik yuvarlak yüze sahip olanlarda güzel duruyor