Öncelikle sac yağlanma sebeplerine bakmak gerekir 1. Kullanılan şampuan. Içerisinde krem bulunmaması lazım. 2. Saç kremi yaparken diplere gelmeden boy ve uçlara uygulamak gerekir. 3. Hergün yıkamamak ve 2 günde bir yıkanması gerekir. 4. Gereğinden fazla serum tarzı şeyler sürülmemesi. 5. Şapka, bere, bandana v. b şeyler sürekli takılmaması Bunlara dikkat ederseniz yağlanma olmaz. :)
Merhaba, benimde saçlarım epey yağlıydı bir ara kuru saç şampuanı vs denedim fakat pek bir etkisini göremedim. Sonra şampuanımı değiştirip Bioxcin Genesis serisini kullanmaya başladım. Meğerse şampuan saçımı daha da yağlandırıyormuş. Siz de sürekli yıkamaktan bıktıysanız deneyebilirsiniz.
Düzenli olarak duş aldığım için öyle bir sorunum olmuyor ama eğer iki üç gün duş almazsam saçımı kamufle etmek için genişçe bağlanmış bir bandana ya da bere kullanırım
Saclarin uzun ve aksam dusa üşendiysen sabah da o kafayla cikamayacaksan. Sac diplerine bebek pudrasi dök. Ellerinle yedir. Cok dökme insaatta uyudun sanarlar
@Hayal_19 senin trol yaptigini zaten biliyordum trolunle trolledim seni kanka bu sefer sert kayaya carptin yoruma ilk yaziyi yazsn trolu yemistir zaten cengele sen geldin kanka oyle veya boyle yiyceksin
En İyi Cevaplar