Arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır saçlarımı uzatıyorum ve ara sıra kırıkları aldırıp biraz kısaltıyorum. Çok fazla dökülüyorlar bunun için ne yapabilirim? Aşırı yağlanma oluyor. Uzun saçlı erkekler için şampuan önerisi olan var mı? Saçlarım ince telli ne marka şampuan ve ne tür kremler kullanmam gerekir?Şimdiden teşekkür ederim.uzun saçlı erkekler için şampuan
Uzun saçlı erkekler için saç bakımı nasıl olmalıdır?
Uzun saç hem kadınlara hem erkeklere çok yakışıyor. Uzun saç ne kadar güzel olsa da, bakımı bir hayli emek istiyor.
Uzun saçlı erkekler nasıl bakım yapmalı?
uzun saçlı erkek bakımı
- Doğal yağlardan faydalanılmalı. Özellikle badem, argan, hint ve zeytinyağı saç bakımı konusunda oldukça işe yarıyor. - Keratin içerikli ürünler kullanılmalı. Keratin, uzun saçların güçlenmesini ve onarılmasını sağlıyor. - Saç tipine uygun şampuan kullanılmalı - Şampuanın yanında saç uçları için saç kremi de kullanılmalı.
Beyler buraya! Uzun saçlı erkekler için şampuan önerim
uzun saçlı erkekler için şampuan
Uzun saçlı erkekler için şampuan önerim Elidor markasından yana. Diğer serileri gibi Anında Onarıcı serisinden de çok memnunum. İnce telli saçlılar olarak tercih etmemiz gereken şampuanlardan. Kullandığım günden beri çok memnunum. Saçları onarıyor, güçlenmesini sağlıyor ve bakım yapıyor. Uzun ve ince telli saçlıların seveceği bir şampuan. Memnun kalacağından eminim.
Şampuanın yanında saç kremini de kullanmanı tavsiye ediyorum. Saçları ağırlaştırmıyor ve yağlandırmıyor. İnce telli saçlılar olarak işimize yarayan bir ürün.
Evet bende her gün yıkıyorum. Kış aylarındayız sabahları duş almak zor geliyor akşamdan alıp yattığımda saçlarım yine yağlı oluyor ancak çok fazla olmuyor yine biraz rahatsız ediyor. Schwarzkopf kullanıyorum şampuan olarak. Tavsiye edebileceğin saç serumu markası varmı?
erkeklerde uzun saç malesef fazlasıyla yağlanıyor bende 1 yıldan fazla uzatıyorum clearın mavi şişeli erkek şampuanı kullandım yağlanma biraz azaldı sonra bol sabun kullanıp az şampuan yapınca yağlanma bayağı uzadı ama malesefki benimde saçım çok dökülüyor ona çözüm bulamadım :(
Bende 2-3 haftadır clear kullanmayaca başladım, durulama esnasında elim saçımın içine girmiyordu canım acıyordu keçe gibi yaptı saçımı dökülmeye başladı acil bıraktım hocam bence sende bırak ne var içinde bilmiyorum ama mahvediyor saçı
Uzun saç kadına kısa saç erkeğe yakışır kimse anası gibi saç uzatmasın Babası gibi kirli sakal yapsın Nasıl kadınlar sakal bırakmıyorsa erkekler de saç uzatmasın arkadan görünümü farklı oluyor yüzünü gördümü hayaller bitiyor.
Arkadaşım insanların kılık kıyafet saç sakalına karışmayı ne zaman bırakacaksınız. Benim kendi hür irademle saçımıda uzatırım sakalımıda uzatırım sen her gördüğün uzun saçlı insanı kadın sanıyorsan bunun arkasında başka bir anlam var yaşın 30-35 arası gösteriyor bence daha gençsin bu yaşlarda olsaydın daha olgun olduğunu sanarım eğer doğruysa hayattan hiç bir ders almamış asosyal evde oturan biri olarak hayalimde canlanıyorsun. Küpede takıyorum annem babam namazında niyazında insanlar onlar karışmıyorlar sana mı düşüyor acaba benim saçımın uzunluğu sakalımın uzunluğu? lütfen kendi öz eleştirileriniz kendinize kalsın. Kadınların sakalı çıkmadığı için sakal bırakamıyorlar ya da erkeklerinki kadar kalın ve gür olmadığı için olabilirmi sen hiç sakallı kadın gördün mü türkiye de hastalık dışında nasıl bir kafa yapınız ahlak yapınız var anlamakta güçlük çekiyorum hayatta başarılar dilerim. Umarım yaptığın hatanın farkına varırsın.
Uzun saç kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de harika görünüyor. Uzun saçlı erkekler saç tiplerine uygun şampuan seçerek işe başlamalıdır. Sonrasında her banyo zamanında saç kremiyle, saç uçlarına bakın yapmalılar. Isı işleminden saçlarını uzak tutmalılar.
dostum bende saçları uzatmıştım. uzun süre kesmeyince saçlar çok dökülüyor.. sen en az 3 ayda bir kırıklarını aldır uçlarından kestir. dökülmeyi bir nevze önler aşırı yağlanma sorununa gelince saçlarına saç kremi v. s. sürme o çabuk yağlandırır saçı.. saç kreminden kastım banyoda kullandığım saç kremi durulanan krem... şampuan olarak yağlı saçlar için olan şampuandan kullan. dökülme için saç serumu kullanabilirsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dökülmesini engelleyemezsin erkek olduğun için dökülüyor. Dökülmesini istemiyorsan hormon alman lazım şaka yapmıyorum İnce tel'e veya yağlanmaya da tam olarak çare bulamazsın. Erkek saçı, bir kadın saçı kadar kaliteli olmaz
Kardesim bnmde sacim uzun ve rahat 3 gun yaglanmiyor tavsiyem ise clear men women sac dokulmesine karsı kullaniyorum tavsyemdir ardndan sac kremi kullaniyorum marka olarakta pantene pro v sac bakim kremi kesinlikle sacin daha yumusak ve yaglanma azaliyor+dokulmuyor
Eğer benim gibi bere falan takmayı çok seviyorsan, takma çok dökülüyor güneş almadığı için, Clear men'in şampuanını öneririm saçın yağını hem güzel alıyor hem de baya ferahlatıyor
Bere takmayı sadece kış aylarında seviyorum çünkü sinüzitim var takmazsam baş ağrısı yapıyor saçlarımı dağınık sevıyorum toplu değilde Clear men çok fazla göz yakıyor bir kaç kere kullandım. Şampuanım bittiğinde bir clear men denerim teşekkür ederim.
Yves rocher markasının yağlı saçlar için olan şampuanı hem organik hem de yağlanma konusunda çok başarılı. Krem için de aynı markayı tercih edebilirsin.
Gün aşırı duş alan biriyim zaten ekstra bir 15 dk ayırıyorum saçlarıma kurutmasıydı vs birde haftalık bakım aylık bakım yapıyorum o kadar çok zor değil
gliss kullanabilirsin ayrı yetten onun bir kremi var 1 kutu kullandım iyi geldi aslında ayrıca kurulamadan önce taramalısın saçı ve arkadaşların dediği gibi 2 haftada bir ayda bir hindistan cevizi yağı sürebilirsin
En İyi Cevaplar