Saçları gür gösterebiliriz. En önemli faktör kesimi bence düz kesimler tekrarlanırsa dolgun ve bakımlı görünecektir. Saçlara ve zeytinyağı maskesini öneriyorum ben böyle yapıyorum çünkü benimde saçlarım ince yapılı ve seyrek... Duşa girmeden 1 saat önce saçlarımın diplerine zeytinyağı sürüyorum ve 10 15 dakika kadar masaj yapıyorum daha sonra uçlarına yediriyorum. Duştan çıkınca saçlarıma fön sütü uyguluyorum yumuşacık bakımlı hafif ve güzel kokuyor ayrıca fön sütü saçları düzleştirici ısısından da koruyor amaaaaaa en önemlisi düzenli saç kesimi :)))))))))))
bu şap denen sey cok faydali saclari yikadiktan sonra bir cay kasigi kadar şapi iyice suda karistirip sac diplerine masaj yaparak uygulayin. durulamayin.. bikac kez tekrar edin zaten kisa surede faydasini gorceksiniz. hem yumusak oluyor saclar hemde dokulmeyi onluyor..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bir kere kısa kestirip doğal yollarla temizliğini yapıp uzatarak
Evet benim saçlarım önceden çok aşırı ince telliydi zeytin yağı ile halat gibi saçlarım oldu daha sonra boyadan yandı bu birleşimi yaptım ve yanık saçlarım kurtuldu
Bir iki dış sarımsağı doğrayacaksın canım benim sonra biraz sirke biraz zeytin yağı koy ben genelde şişeye koyuyorum ilk 3 ünü karıştır sonra saçına sür en dibinden ucuna kadar yarim saat kadar beklet sonra yıka haftada iki kez yapsan yeterli
Hic bir yontemle ince bir saci kalinlastiramazsiniz. Ek saclarla bu isi halledebilirsiniz sadece.. Sac tipi insanin dna’sinda kodludur ve dis müdahaleler ile degistirelemez.