Sac ekimi yaptırdınız mı? ya da ne kadar sıcak bakıyorsunuz? Nelere dikkat etmeli? Özellikle erklerin yaptırdığı bu operasyonu sizde yaptıracak olsanız nelere hazırlıklı olurdunuz? 😇 Evet her yorum önemli...
Saç ekimi yaptıran ya da yaptırmak isteyen var mı?
Abim saç ektirmişti. Çok zahmetli bir iş. Ensedeki saçların köklerini kalın iğnelerle delip çıkarıyorlar. Daha sonra saç olmayan yerde delikler açıp çıkardıkları saçları oraya yerleştiriyorlar. Daha sonra da o kökler oraya kaynıyor. Tabi bu yaklaşık 12 saat süren ameliyatla oluyor. Sonrasında delinen yerlerde acı olduğundan rahat yatamıyorsunuz. Ayrıca kafanız resmen su toplayıp balon gibi şişiyor. Bunların dışında kötü bir yerde yaptırıyorsanız gerçekten hayati risk oluşturabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.
40 yaşın altındaki lerde saç Ekim’i iyi sonuç vermez ekilen saçlar tutunamayıp tekrar dökülür genetiğe bağlıysa özellikle de erkeklerde hormonların yavaşlaması 40 yaşından sonradır o yüzden düşünenler bunu göz önünde bulundurmalı
Sürecini detayını vs bilmiyorum ama şu diyaloğu söylüyüm sana - abi hayırdır ya saçlar dökülmüş gitmiş +Evet kardeşim çok döküldü saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Aradan baya uzun bir süre geçti gördüğümdeyse gözle görülür şekilde saç çıkmıştı akıbeti ne oldu veya ne olacak bilmiyorum
Ben de saç dökülmesinden çok şikayetçiydim.. Uzun araştırmalar sonucunda İstanbul'da EsteTrend saç ekim merkezine gittim. Yapılan işlem sonucundan gayet memnunum. Düşünenlere tavsiyem hiç çekinmeden Estetrend International Healthcare Services'e gidip görüşmeleri. Pişman olmazsınız.