Merhaba değerli arkadaşlar. seyrek, aralıksız ve hacimsiz saçlar için kullanıp kısa sürede etkili çözüm aldığınız bir ürün veya yöntem var mı? #Subarusti
Seyrek ve aralıklı saçlar için bir öneriniz var mı?
Eğer saçın çok dökülmüş ise ekim yapabilirsin, aynı anda prb yapabilirsin. ya da direk prb yapabilirsin ama maliyetli bir şey. Şu an xpecia diye gıda takviyesi kullanıyorum. doktorların tavsiye ettiği bir gıda takviyesi ve yeni başladım. Saca uygulanan bakım serumları belki biraz canlılık verir ama dökülmenin önüne gecmez. Dökülmenin önüne geçmek için neden olan hormonun etkisinin azaltılması gerek. Bu arada benim sac ekim yapılmış
Minoxil+ finasterid+biotin içeren kurle 3-4 ayda sık ve güçlü saçlara sahip olabiliyorsun. Ama bırakınca saçının olması gereken durumu neyse ona dönüyor. En mantıklı olanı ektirmek.
@eylülKafalı eskiden eczanede çalışıyordum. Ben bunu 10 yıldan fazladır biliyorum. Bu kür vücut kıllarını da çoğaltır, kadınların kullandığını bilmiyordum.
@eylülKafalı karıştırılacak bir şey değil. Minoxil losyon, finasterid testesteron baskılayıcı tablet, biotin de h vitamini saç ve tırnakları güçlendiriyor.
Var.. onun için önce Dr. a gidip gerekli tahlilleri yaptırıp değerlere bakılmalı ve tedavi.. Aa yok dersen, aktarlarda satılan saç için bitkisel yağlar var, bakım👍..
En İyi Cevaplar