Saç Bakım Saçlarının bir tarafını kazıtmak isteyen ama cesaret edemeyenler burada mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Açıkcası ben kısa saçlarda beğeniyorum bj tarzı, baya ilgi gören bu modeli denemek isteyenler görüşlerini paylaşabilir mi? Saçlarının bir tarafını kazıtmak isteyen ama cesaret edemeyenler burada mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl O kazınmış tarafı duvara sürterek kıvılcım çıkarma isteği doğuyor içimde bu modeli görünce :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok artık :) bu ne şiddet Yorumla deadalus +1 yıl Yok ben canlılara karşı şiddete karşıyım da öyle bir dürtü oluşuyo o başka neden bilmiyorum tiksiniyorum tamamen kazıtsa dert olmaz ama yarım dazlak sinir ediyor beni :) Yorumla Soran +1 yıl tamamen kazınmışları da yakışanda baya iyi duruyor evet ama hepsi ona cesaret edemiyo 😊 Yorumla
Devilkid Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Lisedeyken denemiştim, hevesimi aldım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl tebrikler Yorumla
En İyi Cevaplar