Arkadaslar saclarım çok gür ve kabarıyor ara makas attırsam biraz uçları incelir kabarıklıgı gidermi? Birde aslında saçlarım çok uzun ama cok gür oldugu için uzunluğu belli olmuyor ara makas attırsam daha uzun dururmu incelince. Boydan hic kısaltmadan ara makas attırsam istediğim gibi olurmu
Benimde saçlarım seninkiler gibi gür, boyalı ve uzun, daha önce dayanamayıp ara makas attırmıştım ve tamamen pişmanlık diyebilirim. Aradan kestikleri saçlar uzadığında berbat görünüyor ve daha çok kabarık durmasına yol açıyor. şu an o sorunun üstesinden geldim asla kabarmıyor. Ne yaptın diye sorarsan da saç kremi kullanmayı asla ihmal etmem, banyodan çıktıktan sonra, saçıma şekil verdikten sonra keratin yağı uyguluyorum. Kullandığım şampuan ise bitkisel sarımsak veya zeytinyağı özlü olanlardan.
Düz olduğu için ara makas olmaz ayrıca boyan çok kötü dibin gelmiş canım en iyisi kısa kestir çünkü uçları falan çok yıpranmış yakmışlar saçını boyarken süreklide mucizevi yağ sür kestirince düzelir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bence saçlarının değerini bil. ara makas filan attırma yazık ederler o saçlara. biraz daha kısaltıp şekil vererek kullan derim
En İyi Cevaplar