Konu saçlarımız olunca en iyi şampuanı aramak için birçok ürün deniyoruz. Saçlarımın güzel olmasının yanında güzel kokması da önemli. :)
En güzel şampuan hangisi? En güzel kokan şampuan markası önerileri ile karar verelim!
Elidor şampuan serileri
en güzel kokan şampuan markası önerileri
En başarılı ve en güzel kokan şampuan markası olarak ilk sırayı Elidor alıyor bence. Çoğu şampuanını deneme fırsatım oldu oldukça memnun kaldım. Şampuanın özellikleri kadar kokusu da beni kendini sevdirmeye yetiyor. Elidor şampuan serilerinin kokularını ve saçlarıma olan etkilerini çok başarılı buluyorum. En favorim Elidor Bal & Papatya olan. Şampuanlarını ve diğer saç ürünlerini oldukça sevdiğim ve başarılı bulduğum bir marka.
The Body Shop şampuan
Kokusunu sevdiğim bir diğer marka The Body Shop markasının şampuanları. Bir aralar kullandım. Aromatik kokuları sevdiğim için kokuları oldukça hitap ediyor. Kokusunu sevdiğim şampuanlardan. En güzel kokan şampuan markasından biri.
Amika şampuan
Kokusunu ve saçlarımdaki etkisini sevdiğim bir şampuan. Fiyatı indirime girince deneme fırsatım olmuştu. Oldukça memnun kaldım ancak fiyatı pek uygun değil. Onun yerine hem uyun hem daha etkili şampuanlar olunca kullanmaya devam etmedim. Kokuları oldukça güzel.
bıoblas bence ben onu kullanıyorum zaten hepsınde katkındıt var belırlı kımayasal var sacı stres dokuyor arkadaslar baska bır sey degıl kafa yapan sampuan yapsınlar mılletın kafa rahat etsın
Her saç yapısı ve ihtiyacına en uygun şampuan çeşitleri ile Elidor bu işin bir numarasıdır. ❤️ Parlak ve bakımlı saçlara sahip olmayı her kadın arzular. Elidor Esmer Parlaklık serisi büyüleyici kokusu ve koyu renkli saçlar için özel olarak geliştirilmiş formülüyle birlikte gönlümü fethetti. 🔥
Pembe elseve kullandım gliss resimdeki ilk 3 nü kullandm Pantene nem terapisini kullandım Restorex kullandım bu resimdekilerden sıralama yapıcak olursak bir numarada gliss ürünleri iki numarada pantene uc restorex dört elseve denebilir
Bu çok değişken bir şey aslında. Herkese iyi gelen senin saçını dökebilir. Ben mesela Elidor şampuan kullanırım ama kremleri hiç iyi gelmedi. Biraz deneme yanılma yöntemi
Loreal Elseve Elıdor Glıss Restorex bunların hepsını denedım ve en çok saçlarıma ıyı geldığını düşündüğüm Elıdoru daha çok beğenıyorum ve sevıyorum kullanıyorum
Ben Bioxcin kullanıyorum. Çok memnunum. İçindeki vitaminlerle saçımı beslediği için saçlarım parlak ve canlı duruyor. Ürün çeşitliliği de fazla olduğu için her saç tipine uygun şampuan bulabilirsiniz.
Benim saçlarım 1 metre 30 cm beyfendi.. aradaki farkı hesaplayın artık.. boyle bir saça bunu kullanıyosam demek ki iyidir.. içinde sıvılaştırılmış keratin var çünkü
En İyi Cevaplar