Sorum yukarda arkadaşlar sıkıntı ve stres ile dökülen saçlar tekrzr gelir mi?
Prp uygulatan var mı bir yararı var mı?
Prp uygulatan var mı bir yararı var mı?
Evet.
Yarayabilir ama bende yaramadı bu pislik tedavi. Bu tedaviyi bulanın Allah bin belasını versin.
Sen nerde yaptırdın ki. Ücreti vs ne kadar mesela bilgi verebilir misin bu konuda?
Benim 5 6 ay oldu saçlar gitti stres kaynaklı dökülme var genetik veya erkek tipi değil acayip birşey ya kendime gülüyorum resmen 😂😂😂
1200 civarıydı ben yaptırdığımda.
Benimki genetik olduğu için bir b*ka yaramadı belki de. Çok canın acıyacak, onu söyleyeyim. Kafamın içinde kocaman kırmızı izler kaldı.
Ayrıca İstanbul'da değilim. Nerede yaptırırsın bilemem.
Çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir kafandaki izler.
şu an yok demi izler. Benim kafamda da sivilce gibi şeyler çıkıyor ama sivilce değil dokununca ağrıyor sonra kızarıyor yanıyor kaç tane doktora gittim tahlilde vs hep iyi dediler gönderdiler ilaç verdiler bir halta yaramadı.
Doktor genetik olabilir dedi ama sıkıntı kaynaklı daha çok demişti cidden üst kısım sanki ortada kum saati var gibi 8 şeklinde döküldü 😂 acayip sinirim şu an bakma güldüğüme.
Tedavine git mutlaka peşini bırakma ınsallah geçer. Saçların nasil şu an gorme ihtimali var mı çok mu döküldü.
Bitti tedavi, neredeyse altı ay oldu. Arada kontrole gidiyorum. Hiçbir gelişme yok, diyebilirim.
Baya gidik benim saçlar. Bandanasız dışarı çıkamam mesela. Kafamdaki izler de hâlâ duruyor. Sana umutsuzluk vermeyeyim; ama denemeye değmeyecek bir şey benim gözümde. Hem pahalı hem hayvan gibi can yakıyor.
Bende şu an denemeyi düşünmüyorum ya cidden zaten maddi olarak şu an krizdeyim 😂 inşallah ıyi olursun ya Allahım sana şifa versin inşallah tüm şifa derman bekleyen hastalara davetlilere ınsallah.
Nasil baya gıdık derken ne kadar mesela ben saçlar biraz uzayınca kapanıyor ama eski hakini görmem lazımdı o kadar aşırı sık ve kalındı ki berber makinayla kesememişti 😂🤣
Benimki uzayınca da kapanmıyor işte. Yıkandıktan sonra, dışarıda yardıramayacağım kadar kötü halde.
Allahım inşallah şifa versin ya. Kadınlarda genelde dökülme olmaz erkekte normal ama senin ki erkek tipi dökümedir bence. Benimde tam elim kadar atılımlık var üst bölgede ama tam kel değil çok az az var el kadar yerde yani uzatıp arkaya atınca kapanıyor anca o şekilde. Valla seninki nin bir kaynağı vardır mutlaka kadınlarda sad dökülmesi oyle olmaz genelde başka bir doktora git birde başka yerde bakılsın.
Genetik, erkek tipi zaten. Çözümsüz.
Çözümü olur kadınlarda bunu aşabilirsin ama erkelerde zor.
Sana önerebileceğim bir ilaç var aslında ben kullandım onun sayedainde avuç avuç dökülürken hiç değilse canlı kökleri kurtardım.
Minoxil veya hairfort sprey var doktor da kullan demişti oni kullandim. Bir doktora sor sana ne kadar süre nasio kullanacağını der ama kutusu eczanede 60 felan arasında iken 3 kutusu internette 100 ti. Bir araştır doktora danışmadan kullanma ama.
İkisini de kullandım, daha beter hale getirdi. :)
Cidden mi nasil daha beter etti ben 5 ay minoxil kullandım valla o sayede dökülme durdu ama o nu kullanırken kaşıntı olurdu hep.
Sonra bırakınca az daha döküldü ama şu an dökülme yok zaten kalmadı birşey. Peki biz ne yapalım şimdi. Kaynak saç var onlar da uzayınca saç durmadan yenilemek ister diye yatırmıyorum 😂
Aman, salla benimkini yav zaten çözümsüz bendeki. İş benden geçti. :) Sen kendine dikkat et. Tedavi sende işe yarar umarım.
Insallah ama bende çok takmıyorum ya erkekler bu yönde daha şanslı kel kalma ihtimali daha çok ya ondan. Valla seninde tedavi için geç değil sadecw doktor önemli cerrahpaşa da açtılar böyle durumları düzeltiyorlar saç ve deti hastalıkları bölümü deri ve zührevi hastalıklar diye geçiyor oraya bie randevu alabilsem tamam olurda yok bulamıyorum dolu.
Dört sene oldu, bir gelişme yok. Hatta gerileme var. Beni cidden salla da, doktorun ne diyorsa onu yap. Prp de işe yarar sende herhalde.
Bilmem ki doktor pro demedi ama şu an maddi yuk olur bama kaldıramam 4 5 ay içinde olur ama.
Doktor birşey demiyor genetik faktör ve stres dedi sadece.
Stresini azaltmanın yöntemlerini bul o zaman, umarım düzelir.
Insallah sende asla üzülme olur mu ınslalah seninde düzelir eskisi gibi olur. Rabbim şifa versin.
Sağ ol.
Sende sağol ıyi geceler kardeşim. 😊
Çıkar inşaallah
Insallah 😊😂 ınsallah
Teşekkürler djjf
Ricalar 😊
Cevap
1Cevap
Cikar tabiki stres hormonlari etkiler buda sac dokulmesine yol acar stres ortadan kalkarsa hormonda duzelir sacta cikar😊
Prp ne?
Insan kendi kanında olan maddeyi ayrıştırıp deriye tekrsr enjekte ederek saç bakımı ve kök hücre tedavisi uyguluyorlar. O
Faydalı mı? Doktor banada iğne tedavisi dedi acaba bu mu ama başıma igne yapacakmış
Ohne tedavisi derken birde dermaroler var o nu mu dedi kafanda mikro iğneler gezdirerek delikleri acıyor gözenekler olack çabuk kabule diyor o mu.
Prp de 3 5 noktaya kafaya enjekte ediliyor.
Valla bilmiyorum şimdi bir karışım kullanıyorum 2 ay sonra geçmezse tekrar gel dedi igne yapalım dedi 4 5 seans
Sende ne var ki şu an tam olarak saçta ki sorun ne senin?
Çok fazla dökülme var koparak dökülüyor ve baya incecik oldu kıl gibi.. bir de kazınıyor be yaglaniyur.
Önceden de seyrelme vardı ama ben bu kadarını girmedim her yikayinca daha fena dökülüyor
Benimde o şekilde oldu peki doktor sana ne önerdi ilaç olarak
Karışım olarak
Ilaç vermedi ki losyon kapsül ve bisey daha verdi badem yağıyla ilgili bir karışım.. iki günde bir saça uygulayacam ve şampuan yazdı. Sonra 2 ay sonra kontrol bakalım ne olacak. Ha bir de b12 eksikliği varmış ilaç yazdı
Bense eksiklik yok dedi sende hangi yağ karşımı verdi peki biliyor musun?
Badem yağı.. ya reçeteyi eczaneci kaybetti olsaydi atardım resmini. Daha sampuani almadm. yokmis sipariş verdiler onu alınca belki çıkmıştır reçete atarim sana
Olur. Bende şampuan olarak küçük şişede birşey kullanıyorum doktor verdi yara çıkmasın diye ama bir halta yaramıyor aksine yağlı kafamı kuru ediyor derisini o da kötü birşey.
Hepsi stresten kardeş bu de genetikse ikisi aynı anda dha çabuk döker
Aynen oyle stres ve genetik olunca hizli dökülür. Stres olmasa belki toparlar eski haline gelir.
Aynen haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar