Dipçe: Uydudan böyle görünmez diyerek mizahı izah etmeye çalışanları pistten alalım.

Size göre herkes müslüman herkes oruç tutuyor.. olm 20 yıla birtane musluman kalmayacak bu ulkede.. yavas yavas herkes kendine itiraf ediyor deist olduğunu
dua ette şu yazdıklarını birileri okumasın.. ne kadar çok okunma o kdar çok rezillik.. hala tapinma diyor.. yahudimisin a. k Allah a tapıyorum sen neye tapıyorsun? Sanıyorki sadece müslümanlar Allah a inanıyor.. 😂😂😂 bol bol kitap oku yazık bak kaç yasinda adamsin.. bilmedigin konular hakkinda kendini begenmislik yapacagina soru sormayi ogren bu kadar basit seyleri bile ogrenememissin kibirinden.. neyse bidlrimleri kapadim ne yazarsan yaz gormeyecegim
Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Sadece özentilik yapıp abuk subuk din oyunlarına girenlerle dalga geçmeyi seviyorum.
Her fırsatta deisti ateistti satanisti bunu dile getiriyor çok büyük marifetmiş gibi.
Benim sorduğum soruyla senin verdiğin ilk cevap arasındaki bağlantıdan bilgi seviyen bariz ortada.
Sorulan soruyu anlamamış birde gelmiş bir. Bk biliyor gibi ötüyorsun.
İşte sorunla benim verdigim cevap arasindaki alakayi hic bir zaman anlayamayacaksin.. sizin gibilerde dusunme yeteneği olmadığı için boyle bos bos konusup durursunuz. Allah şahit şu düştügun sacma duruma üzüldüm.. kac yasinda adamsin.. yazik yani..
@KızlarSoruyor şunu birakayimda silsinler komple yorumumu.. daha fazla rencide olma..
Soru iftardan sonra içilen sigara dumanına yönelikti sen olayı yemekten çıkan buharla özdeştirdin.
Üstelik hiç geriği yokken yeni nesilin sebepsizce ve özentilikle dinden sapmalar yaşaması hakkında bir düşümce ortaya attın. Sonra benim senle dalga geçtiğimi anlmayıp ciddiye aldın.
Açıkca söyliyeyim bir b. k bildiğin yok. Tek derdin dikkat çekmek.
Dikkat cekmek istesem 12 kisinin cevap verdigi sorudami dikkat cekerim.. sigara yemek ayni sey benim soylemek istedigim iftar saatinde yaptiklarinla alakalı. Sanki tum turkiye oruç tutmuşda iftar saatinde o harita o hale geliyor. O haritayi hazirlayan m-al insanda hatanin buyugu.. senin hatanda onun bilgisizce hazirladigi bir seyi buraya servis etmek.. ve dalga gectigini sanıp komik duruma dusmek.. inan sana ne soylesem anlamassin. Dunyaya doğup yasayip olmek icin gelmissin.. düşünmek diye birşey var.. tavsiye ederim.. insanlar bu teknolojiye düşünce gücüyle geldi.. ve bakarsam çoğu düşünen insan yaratıcıya inanıyor ama dinlere inanmıyor.. siz dünyaya bizim işlerimizi görmek için geldiniz biz bulucaz siz çalışıp üreteceksiniz.. bilinçleriniz kapalı olduğu için bir b'oktan anlamamınız normal. SEN SÜPER ZEKÂSIN BE GERİZEAKÂLIYIM İYİ AKŞAMLAR...
Ben daha fazlasını bekliyordum hayal kırıklığına uğradım. 😑
Zam dedin ve yine yakasım geldi...
Yurdun bir çok yerinde yağış olduğu için normal de sanki saçma o bulut şekli...
Oda nesi o zaman yorumumu geri alıyorum.
Peki.
Cevap
6Cevap
Ne ki? Nur mu inmiş ne olmuş?
Aynen herkes balkondan dumanlanmaya başlamışttır 😂😂
Inceyi anlamadim ben ya jdldjdk
Yok iiiiii olmuyorr
Hahahaha. Duzgun konus
Fesatsin
Ya ben ne anlamda diyorum sen ne anlamda anliyorsun 😣😣
Iftarda ne yedin ne ictin?
Bende bir etki yapmamis maleseff
Sana fransiz kaldim Şu an
Anlamadim. s
Ama uydudan böyle görünmezki. Daha koyusu olur.
Nurlanmış memleket🙂
Nur.
Enerji yükseldiğinde işte böyle oluyor
Üfff😏
Doğrudur inanırım. :D
Dumannnnn
Vay tiryakiler😂
yeni gördum😹😹
Ne bu !!!
Hiç bir şey anlamadım!!!
Bir zahmet açıkla da biz de aydınlanalım engin bilgilerinle.
Engin bilginle aydınlattın beni...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar