Oturup kitap okuyabileceğimiz bir sevgiliniz varsa iş kolay. Kitap okuyun :) Ama haftasonu da yaklaşırken, gezmeli dolaşmalı aktiviteler olmaz. Nasıl şeyler yapılabilir?
Bir mekana oturmak da olmaz yeme içme olmayacağı için. Bu durumda sevgilimizle ne yapalım?
Ramazanda sevgiliyle yapılacak en keyifli ve susatmayacak aktivite nedir?
balık tutmaya gidelim diye tekneyle açılmıstik :)))) malum deniz adami daha bir yorar ve acıktirir :) sadece ben orucluydum ve o aksam iftar bana cennet gibiydi :)))) hic bisi icat etmeye gerek yok valla mumkunse iftar sonrasi cay partisi yoksa biseyler yapicaz die bayginlik gecirmenin anlami yok :)
Ramazanda pek buluşulmamalı, stresli gergin olur herkes mazallah aptalca kavgadan kötüye bile gidebilir , en iyisi açıcannklimayı buz gibi yapıcan evi ve film izlicen , arada sohbet edebilirsin sevgilinle ama aktivite yok
Ramazanda sevgiliyle yapılacak programları planlarken�ftardan sonrası için olmasına dikkat etmek lazım. Yine de oruç tutarken buluşma olduysa sinema her zaman olduğu gibi can simidi olabilir.
okumalı yazmalı tarihi yerler gezilmeli allaha dost olanlar bulunup ziyaret edilip duaları alınmalıdır ibadet etmeli komşuları dertleriyle dertlenmelidir bence
En İyi Cevaplar