Babamın iftardan önce sesi soluğu çıkmıyor :D
İftara son bir saat kala nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Babamın iftardan önce sesi soluğu çıkmıyor :D

full bilgisayar oyun facebook instagram twitter youtube bunlarla çevremde hiç arkadaş yok okul ark hariç varsın olmasın hiç umrumda değil sonra saten 20,32 oluyo Bursa okunuyo ve iftarı açıyoruz
Dermişim. :D
Cem Uzan <3 :D :P
Geçmiyor gerçekten.=\
Ben okula gideceğim diye tutmayacaktım, sahura kalkmışım denk geliş, normalde hayatta erken kalkmam, hele o kadar. Tutuyorum işte, sandığın kadar zor olmadı.:)
Cevap
19Cevap
Nefsine hakim ol oturup iftarı yemekleri hyal etme.
Kahrolsun nefis :D
Evde olanlar için film öneririm başka türlü hosa giden uğraşlar da olabilir. Yoksa sigarasizlik takıyor çok kötü
KS'de sorulara cevap vere vere geçiriyorum bir 30 dk'sını , geriye kalanınıda yemek masasında oturarak geçiriyorum.
yatıyorum erik yiyorum
peki kddkkkdkd
Borçlar çalışmayı düşünüyorum 😱😵😨
Ya aslında 4 sayfa çalıştım iyi de anlıyordum bir arkadaşım aradı dikkatimi dağıttı 😂 ben 2 dk buraya gireyim dedim şimdi kendimi motive edersem yeniden biraz çalışSam iyi olur 😂
Ben adamı böyle iştaha getiririm 😂 bilgisayar ne ya boşver 😂 dersler daha zevkli 😂
He ya iki hafta var demek 😂 zaman çok hızlı ya dün girmisim gibi geliyor ama yıllar oldu ahah 😂 bari mezuna kalmanın hakkını verdin mi
Ahah harp okullarına başvurmak modadir ya herkes bir başvurur muhakkak oraya 😂 ben hiç başvurmadim 😂adlı tip güzeldir , bir de ilgi alanın madem olursa güzel olur
Hadi ya polisiye cinayet ahah lan 😂😂😂 sen adli tipi boşver 😂 olay yeri incelemeye gir 😂 ben ne kadar öyle cinayet falan şey olmasamda bende de bu tür ilginç olaylar çözmek gibi merak oluştu 😂 operasyonlar falan suçluları al içeri uf 😂 bir an önce şu okul bitse kazanSam da ise başlasam 😂
Savcı olmak istiyorum 😂
Hukuk 😂
Ahah ben izlemedim hiç onu ya 😂😂 ben küçükken vali olmak istiyordum 😂 onun için hukuk diye çalıştım Kafam sayısala da çalışıyor olsa da 😂 sonra kazanınca nedense savcı olmak daha şey geldi 😂 Şu an ilgi alanimda o var onun için çalışıyorum şimdiden 😂 sonra ondanda vazgeçmem inş 😂 gerçi ben kaymakamlık sınavlarına da girerim valilik hayalimide es geçemem 😂
Beş milliyetçi amcan ve yaklaşık 13 erkek kuzenin olursa ister istemez izliyorsun dmdncn
MasAllah djdhd
Çok fonksiyonlu savcı olarsin sen de, yapabilirsin *-*
Valiler tehlikede, *-*
Gerçi kaymakamlar, savcılar da öyle ama neyse *-*
Ya ben ömrüm boyunca dizimi büküp çalıştığımı hatırlamıyorum açıkçası, iyi yerleregeceler gelirsemgelirsen bu saksı vasıtasıyla kendimi dağa kapatıp şükür orucu tutacağım *-*
Aileye bak 😂 senin kafanı attirmamak lazım adamı keserler😂😂 ya bu yıl mezun olsaydım ne güzel atanirdim her yer açıldı resmen çoğu kişiyi atadılar 😂😂 ama hala açık çok ve çoğu gitme tehditi altında 😂 bize de boş kalır diyorlar ama bakalım nasip 😂 sende dizini kır otur çalış tembel 😂 nasıl gircen yoksa adlı tıpa😂 ben alır oraya yollarım sende keser doğrar bulursun kimin ne yaptığını 😂
Kendi içimize aşırı merhametliyizdir fbbdhf
Beni hala bezli bebek gibi görüyorlar neredeyse hhfhfn
Bak hele bak, gitsinler de konayım mı diyorsun dhhdh
Hayırlısı, bencer daha çok açık olur gibime geliyor *-*
Kalmazsın dışarıda hhdh
Ayıpsın hdhdh
Şimdi yollasan bile bulurum hrhdggd
Ailemin babamdan sonra en işsiz üyesi benim djdjd
Gerçi babam bile emekli olduğundan beri bir işe yarıyor jdnnd
Bak ablamın biri Zurih başkonsolosluğunda memur, diğeri de tıptan bu yıl mezun oluyor dnnda
Sanırım ben de inşaat işçisi olap eppehi taştan çıkarıcim dndnd
Ne de güzel bulan bir kız 😂 her yere senin gibi adli tipci lazım 😂 ablalar zeka fiskiriyor ya senin payını da almışlar 😂 gerçi almışlar ama tabi sende zeki çocuksun kızma 😂 istersen dava açarız nasıl alırlar diye 😂 inşaat iyidir 😂 benim mimar olacak arkadaşım var onun sözü var bana ev çizecek sende o evi yaparsın artık 😂
Yaa işte lisenin pek hükmü yok 😂 ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin 😂😂 belki de sen onları yine geçersin belli olmaz 😂
Allah Allah ya 😂 bende zeki adamım gel bir gün kapistiralim 😂
Bize daha 4 dk var 😱😱 bende çalışamadim iyi mi 😢😢 yemekten sonra çalışıcam ins😂
Ben yedim bile 😂 sana da afiyet olsun 😂dizim falan olmadığı için izlemiyorum ki 😂
Sıkıntı yok gayet güzel geçiyor...
Dizi izliyorum
nefes alıyorum elımde bir maus :)
Yemek yapıyorum.
7.20 gıbı evde oluyorum. uyuyorum.
Benlik bişey yokk gjjg
son 1 saat kala getir götür oluyor geçiyor
aynen şu an bende baya açım
Vakit çok hızlı geçiyor
Muzik dinleyerek 😂
hepsi geçer nelerde geçer
kafayı yiyerek