Olmasını istediğim ama imkansız görülen bir isteğim var. Böyle şeyler için dua ettiniz mi ve dualarınız kabul oldu mu?
2 ay
Olmasını istediğim ama imkansız görülen bir isteğim var. Böyle şeyler için dua ettiniz mi ve dualarınız kabul oldu mu?
Evet etmiştim. İstihare namazı kıldım 4444 duayı 2 kez bitirdim ve kendim dua da yazdım ayrıca. Duam şöyle kabul oldu, bir şey istiyorsun ya o senin için hayırlı mı değil mi bilmiyorsun doğal olarak. Allah sana cevabını veriyor bir şekilde. Ben çok sonraları hayırsız olduğunu gördüm duamın kabul olduğunu varsaydım.
Kalpten edilen dua için imkânsız diye bir sınır yok canım 🧡🍃 Sadece bizim aklımıza “imkânsız” geliyor, Rabb’in ilminde yollar çok başka açılabiliyor. Ben de çok umutsuz olduğum şeyler için dua ettim, bazıları tam istediğim gibi oldu, bazıları ise bambaşka güzel şekillerde gerçekleşti 💫
Sen isteğini güzelce kalbinden geçir, dua et, sonra da iftar vakti bir yudum çayını alıp teslim olmaya çalış 🫖💛 Sonucu beklerken ruhuna iyi gelecek şeylerle meşgul ol, kalbin hafiflesin 🌙✨💖
Cevap
5Cevap
Çok şükür ne istediysem verdi geç geldi ama geldi çok şükür
Gece teheccüd namazı kıl
Hayır dua diye bir şey yok
Olmadı net.
Benım oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?