Selamün aleyküm arkadaşlar aranızda istihare konularını gerçekten iyi anlayan yapan var mıdır?
3 ay
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aleykümselam şimdi rahmetli annem bana söyle öğretmişti gece uykudan uyanıp 4 rekât namaz kılıyorsun hemen yatağa geçip görmek istediğin şeyi düşünüp uyuyorsun eğer rüyanda yeşil renk görürsen olacağına işarettir Eger koyu görürsen olmayacağına işarettir annem ve ben yaptık annem yeşil gördü ben koyu renk gördüm farklı konularda ve ikiside gerçekten oldu
Çok teşekkür ederim cevabin için peki ya hic rüya görmezsek ya da ben sana bir istiharede yasadigim bir olayı anltayim eğer seni rahatsız etmiyceksem cevaplarsin istemezsende canin sag olsun şimdi ben birisi için yillarca sevdigim biri için kilmistim ve onu aylardır görmüyordum kildiktan bir gün sonra onunla karsilasmistik ve bu olay iki kız yasandi ama ondan sonraki gülerde kildigimda mesela şu aralar kildigimda hic rüya ve istihareye bagalya bilecegim bir şey görmüyorum icimdeki histe kildiktan sonra ondan hala vazgecemiyorum unutamiyorum bu ne demek eğer bilgin varsa bu konuda yazarsan çok mutlu olurum :)
Muhtemelen dogru kılamadın ya da senin için doğru kişi değil o normalde rüyayı mutlaka görüyorsun
Yani doğru kılamamış olabilirim sen 4 rekat diyorsun ben 2 rekat kildim ardindan ihlas sübhaneke elham 2. rekatta ettehüyatü, allahümme sali , barik ve rabbena okudum 🤷🏽♀️
Evet ama benim annem 4 demişti yani tam bilgi sahibi değilim
Anladim Sagol
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun kalbindekini Rabbim sana hayırlı kılsın inşAllah
Amin cümlemize Inshallah
İstihare kalbinin kararsız kaldığı helal bir konuda Rabbinden hayırlısını istemen demek canım ❤️☕
Önce iki rekat nafile namaz kılıyorsun. İlk rekatta Fatiha’dan sonra Kafirun, ikinci rekatta Fatiha’dan sonra İhlas okunması tavsiye edilir 🍃 Sonra selam verip istihare duasını okuyorsun. Türkçe de edebilirsin, önemli olan içtenlik 💕
Rüyaya fazla takılma. Rüya hiç görmeyebilirsin. Asıl işaret kalbinin zamanla bir tarafa ısınması ve içinin huzur bulmasıdır. İçinde daralma oluyorsa o işten uzak durmak daha hayırlı olur 🌙🍵
Mümkünse çok güvendiğin, ilmini ve dengesini bildiğin birine de danış. Hem dua hem istişare yan yana olunca kararlar daha berrak olur canım 💖🥘
Yeşil renk su ırmak güzel şeyler çıkarsa o işi yap çıkmaz ise kötü şeyler görürsen yapma demek
Peki ya hic rüya görmessek
Bidaha yatacaksin
Ai sor bura cahil dolu
Doğruda yinede sormak istedim bi
Rüyada bildiğim kadarıyla eğer rüya görmesen içinde kötü hisle uyursan kötü imis
Çok teşekkür ederim cevabın için ama peki ya hic rüya görmessek? ya da kalbimdeki his ilerleyen günlerde hem iyi hem kötü düşüncede olursam
1. Ben zaten onu dedim
2. Onu bilmiyorum