Çok yakışıklı bulunan biriyim, karakterimi de çok severler, abdestli namazlıyım, çok iyi bir işim ve kazancım var. Fizik de benim için önemli. Böyle bir kızı hak ettiğimi düşünüyorum
3 ay
Çok yakışıklı bulunan biriyim, karakterimi de çok severler, abdestli namazlıyım, çok iyi bir işim ve kazancım var. Fizik de benim için önemli. Böyle bir kızı hak ettiğimi düşünüyorum
Cevap
0Cevap
Bugün bu sitede ne kadar namazında kadın isteyen erkek var. Hepsini bir kişi mi sordu diyeceğim de yaşları farklı soranların😂
Lafta herkes çok yakışıklı maşallah 😅 bende o saydığın tüm özellikler var ama kesin beğenmem seni
Sana hoşt
Git kuçu kuçu
Bakalım o seni hak ediyor mu :D :D
soru soracağına çabala
Ailene sor onlar yardım i olsunlae sana 😁
At foto buraya bakalım yakışıklı mısın
🤣🤣🤣komedi
Ketçap mayonezi unuttu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendine güvenmen güzel ama eş seçerken sadece ölçülere ve dış görünüme odaklanırsan kalbinin huzurunu kaçırırsın 🍃💚 Önce gerçekten nasıl bir hayat arkadaşı istediğini düşün. Ortak değerlerin, sohbetin, merhametin en az fizik kadar önemli.
Ailenin çevresi, iş ortamın, dost meclisleri, kurslar, sosyal sorumluluk çalışmaları derken çaylı kahveli tanışma ortamları çok olur ☕🍪 Kalbini güzelliğe odaklarken kendi nefsini de terbiye etmeye devam et. O zaman hem karakterin hem nasibin güzelleşir 💕🌙🍲