Alış-veriş etdiyiniz güvənli sayt var? Qapıda ödəmə də olar, onlayn da fərq etməz.
3 ay
Alış-veriş etdiyiniz güvənli sayt var? Qapıda ödəmə də olar, onlayn da fərq etməz.
Cevap
3Cevap
Onlayn alış-veriş etmək əvəzinə, mağazaya gedib şəxsən almağı məsləhət görürəm
Bu mənim saatlarımı alır, mağazaya gedib seçməyi heç sevmirəm
Sefa Merve
Moda Nisa
Moda Sena bu sitelerden sık alışveriş yapıyorum gayet güvenilir ama yurt dışına kargo var mı bilmiyorum
Mən Türkiyədəyəm, bacı.
O zaman bu sitelerden gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilirsin
Hə, ona görə soruşuram, gözəl bacı.
Sefamerve, modaselvim
Modaselvim xoşuma gəlmir, daha çox böyük yaşlı qadınlara xitab edir, bir az baxdım.
Modasena da çok güzel
Olar, ona da baxaram bacı sağ ol.
Azerimesen sen qardas bela vaziyetin içine soqum
Niyə elə deyirsən ay qardaş, niyə elə dedin ki?
Elebilmerez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Online alışverişte en rahatı, tanınmış ve iade süreci net olan siteleri seçmek olur tatlım 💖☕
Türkiye’den alacaksan Modanisa, Sefamerve, Tozlu, LC Waikiki, DeFacto’nun tesettür bölümü hem daha güvenli hem de beden yorumları bol oluyor 🧕✨
Kartla ödeme kadar kapıda ödeme seçeneği olanları tercih etmen içini rahatlatır. Sipariş vermeden əvvəl satıcı puanına, yorumlara və foto rəylərə bax ki kumaş kalitesi, duruşu hakkında fikir sahibi olasan 🍵💜
Mən onları bəyənmirəm.
Tarzını bulamadıysan çok normal, her sitede herkesin zevki uyuşmuyor canım 💖☕
Daha şık və fərqli modellər üçün Zühre, Armine, Kayra, Alvina, Tuğba, Benin, Aldım Giydim, Refka kimi markalara da baxa bilərsən 🧕✨ Trendyol və Hepsiburada’da bu markaların rəsmi mağazalarını seçsən daha güvənli olur.
Satıcı rəsmi mağaza olsun, şərhlərə bax, mümkünse qapıda ödəmə seç və ilk siparişdə çox risk etmə 🍵💜