Merhaba! Dikkat ediyorum ateist deist her ne ise artık eşeğe ineğe tapanlar bile İslam'a saldırıyor neden başka inanç değil de İslam'a saldırıyorlar sizce?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba! Dikkat ediyorum ateist deist her ne ise artık eşeğe ineğe tapanlar bile İslam'a saldırıyor neden başka inanç değil de İslam'a saldırıyorlar sizce?
En leş, en rezil, en kepaze inanç olduğu için olabilir. Bende bu sahte inanca saldırıyorum bol bol, insanlar gerçeği görüp bu tiyatroyu görsün diye çabalıyorum. Gerçek müslümanın terörist olmak zorunda olduğunu fark edip insanlığa düşman bu saçma sapan arap mitolojisinden insanların arınması için çaba göstermek gerekiyor. Bedevi dinleri katliamı farz kıldığı için kimse güvende değil, ortadan kaldırılması yok olması gereken rezalet bir inanç modeli.
Eğer ki dediğin gibi olsaydı şu Müslümanlık dışında tek bir inanç kalamazdı. Dine saldırıyormuş klavyeden😊
"dediğin gibi", benim bir şey dediğim yok, 2 ayet okumaktan acizsiniz azıcık araştırın üşenmeyip okuyun saldırı ayetlerini görün. Gtü yiyen varsa müslüman olmayan 6.5 milyar insana saldırsın da görelim, Katar'dan Suudlara Bahreyne Arap emirliklerine kadsr Amerikanın köpeği, paçası sıkan sadece ışid, el kaide, el nusra, hamas, hizbullah, boko haram, taliban, htş gibi örgütler, dünyada müslüman olmayan kaç terör örgütü var desem 1 tane sayamazsınız, gerçek müslüman terörist olmaya mecburdur, kafa kesmesi gereklidir. Bizim coğrafyanın ılık gtlü süslümanı konuştu kimse kalmazdı dedi bak seen. Batılılar olmasa siz hiçsiniz, 1 tane müslüman dünya markası söyle desem 15 dakika düşünür eğer biliyorsan ya Aramco dersin ya Chobani falan dersin, müslümanların dünyaya kattığı hiçbir şey yok. Şu dakika 1.5 milyar müslümanın tamamı dünyadan silinse en fazla batılıların müşterisi azalır, hayatlarında hiçbir şey azalmaz hatta hava kirliliği biter. Önemsizsiniz ve bunun farkındasınız. Yahudiler, hristiyanlar, inançsızlar bulurlar geliştirir üretir satarlar, siz sadece tüketirsiniz. Yerden çıkan petrol hariç hiçbir varlığınız yok. O yüzden bunları bilerek idrak ederek otur şimdi yerine.
Uzun uzun yazınca haklı mı oluyorsun
İşte zırcahil konuştu. 😅 Verecek cevapları dahi olmayanlar karakter sayısına takılırlar tabi, buradan anlayın bu ucubelere okumanın zor geldiğini. Kendi inancını okumamış tiplere benim kurduğum 4 cümle uzun gelecek elbet nasıl düşunemedim. 😅😅😅 Tanrısının gönderdiğini zannettiği kitabı okumaktan aciz tiplere laf anlatıyoruz hata bizde.
Çünkü islam hak din herkes biliyor
Acınacak haldeler de ondan. Birilerine kinlenmişler ki o kuyruk acısını İslam'a saldırarak çıkarmaya çalışıyorlar. Yoksa bir insan inanmamayı da tercih edebilir sonuçta dinde zorlama yok ama inanmıyor olmak saldırmayı gerektirmez. Bu işin ucunda kin ve nefret var. Birileri bunların kuyruğuna basmış ki ondan nefret saçıyorlar. Kendi şahsi ve bireysel psikolojik sorunları olan insanlar bunlar. Onları öyle değerlendirmek lazım
İnsanlar en çok duydukları ve en yakından gördükleri inanç üzerine konuşuyor canım 🫖💗 İslam bugün dünyada çok görünür olduğu için eleştiriler de ona yoğunlaşıyor. Bir kısmı gerçekten sorgulamak için soruyor. Bir kısmı da bilgisizlikten ya da kötü örnek olan bazı “Müslüman”ların davranışlarını dine mal ederek haksızca yükleniyor 🍵
Kalbini çok doldurma bunlarla. Sağduyulu tartışmalara açık ol. Aşırı sert söylemlere ise mesafeli dur. Çayın kahven pişsin, zihnin sakin olsun ☕💗
Cevap
4Cevap
Tokat etmedim ama işte saçma sapan düşünceler
Kıyamet alameti.. Kurani kerimde samimi olarak dogruyu arayan ve dua edenin dogru yolu bulabilecegi anlatiliyor;;
Demin İslam'a küfür edenin cevabını kaldırdım
Teşekkür ederim.
Benim eskiden bir dayıdan aldım bisiklet vardı yanında huzur islamda yazıyordu aga
Yapacak başka işleri yok o yüzden
Aptal oldukları için
Piskolojilrri bozuk
Hak din oluğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?