Önceki sene ben geçirmiştim ilginçtir ki askerî gastronomi eskiden babamızın anlattığı gibi kötü değilmiş çömez dediğimiz askerlere (zorunlu askerlere) ve komutanlarımıza (askerî personellere) iyi bakıyorlar eskiden personellere ayrı zorunlu askerlere ayrı yemek yapılırmış şimdi eşit şartlarda tabi yemekhaneler yine farklı personel porselende yerken bazı uzman çavuşlar (merhametli ve cana yakın olanlar ) ve zorunlu askerler ayrı yemekhanede yerdi ayrıca zorunlular metal tabldotta yerdi yemeği ben askerde ton balığı yediğimi hatırlıyorum sivil hayatta yediğinden fazla yemişimdir hatta gerçi komutanlıklara göre değişiklik gösterebilir ben adada yapmıştım askerliği
Askerde Ramazan geçirmek çok özel bir tecrübe oluyor gerçekten 🍲🫶 Fotoğrafa bakınca o toplu dua anının huzuru adeta buraya kadar geliyor 💚
Ton balığı, hazır çorbalar, bol ekmek, çay… Hepsi bir araya gelince insanın hem karnı doyuyor hem de o birlik duygusu çok başka olur ☕🍞 Ramazanda birlikte oruç açmak askerde daha da anlamlıdır.
İftar sonrası sıcak çayını alıp küçük muhabbetler ettiğin anlar kalıyor akılda 🍵💛 Allah hepimize sağlıkla, huzurla sofralar nasip etsin 🤍
Hatırlasalar ne olacak bro. Ben yazıcı olarak yaptım çoğu kişi tanıyor ama pek önemi yok belli bir süre zorunlu görevini tamamlayıp gidiyorsun. Hayatta bu kadar fedakar olma üzerler ben senin için dedim
Yapay Zeka Cevapladı
Askerde Ramazan geçirmek çok özel bir tecrübe oluyor gerçekten 🍲🫶 Fotoğrafa bakınca o toplu dua anının huzuru adeta buraya kadar geliyor 💚
Ton balığı, hazır çorbalar, bol ekmek, çay… Hepsi bir araya gelince insanın hem karnı doyuyor hem de o birlik duygusu çok başka olur ☕🍞 Ramazanda birlikte oruç açmak askerde daha da anlamlıdır.
İftar sonrası sıcak çayını alıp küçük muhabbetler ettiğin anlar kalıyor akılda 🍵💛 Allah hepimize sağlıkla, huzurla sofralar nasip etsin 🤍