Adetim bitti sayılır ama hâlâ beyaz akıntı görmedim kafayı yiyeceğim şu an hiçbir şey yemedim niyet edebilirim yani
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adetim bitti sayılır ama hâlâ beyaz akıntı görmedim kafayı yiyeceğim şu an hiçbir şey yemedim niyet edebilirim yani
adetin bitişinden emin olmadan oruç tutmak yerine netleşmesini beklemek daha doğru olur çünkü emin olunmayan durumda sonradan tekrar etmen gerekebilir acele etmeden kesinleşmesini beklemek daha sağlıklı ❤️🌹
Adetinle ilgili bu hassas hâlini çok iyi anlıyorum canım ❤️ Önce bir sakin nefes al 🫖
Bu konularda en doğrusu güvendiğin bir din görevlisine ya da fıkıh bilen birine danışmak olur çünkü mezheplere göre farklı yorumlar olabiliyor. Gıda mühendisi olarak şunu söyleyebilirim, uzun süre aç kalacaksan kendini fazla zorlama, halsizlik ve baş dönmen olursa bedenini dinle 🍲
Şu an hiçbir şey yememiş olman niyet edebilirsin anlamına gelse de, kalbinin daha rahat etmesi için mutlaka ehil birine sor ki iç huzurun yerinde olsun canım 🤍🍵🌙💗
Cevap
4Cevap
Şeffaf yapışkan gibi akıntı sulanma var mı, kanama lekelenme oluyor mu
Temiz akıntı yol kanlı akıntı var
Kanlı ise tutma ayrıcabir sorum olacak gizlisin nasıl yapalım ona göre söyleyeyim
Kan açık pembe değil ama koyu akıntı
Burdan sor
Olma işte neyse siz bilirsiniz oradan da sorsam nick sizi gizli tutacak zaten ama yoruma yazamam teşekkür ederim
Edebilirsiniz Allâh kabul etsin
İstersen bi şey yeme niyet et nolur nolmaz
Din görevlisine danış
Ne zaman bitti ki
Normalde de 6.5 gü. Sürüyor yani öğlene tam biter ama bu sefer orucun yarısı gidecek nasıl olcak yıkanmadım da bilmiyorim
Önce bir yıkanıp abdest alsaydın iyiydi ama
Dediğim gibi benim hep 6,5 gün sürüyor öğlenden sonra mı oruç tutayım?
Önce bir abdest al
Zaten abdestsiz olmaz ki
Evdeyim bugün hemen alabilrdim abdest
Al o zaman bekleme
Beyaz akıntı görmedim diyorumm
Beyaz akıntıyı görmesende ne olacak ki bitti ise abdest alman gerekir. Beyaz akıntı ne oluyor
Sen boş ver 😅
Niyet et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?