Eskiden çocukken böyle tuhaf duygulara kapılırdım şimdi o kadar hissizleştim ki bu ikisi arasında bile gidip gelemiyorum büyümek mi hayattan tat alamamak mı veya zamandan kaynaklı mı hiç bilmiyorum hayat çok yordu beni
3 ay
Eskiden çocukken böyle tuhaf duygulara kapılırdım şimdi o kadar hissizleştim ki bu ikisi arasında bile gidip gelemiyorum büyümek mi hayattan tat alamamak mı veya zamandan kaynaklı mı hiç bilmiyorum hayat çok yordu beni
Cevap
5Cevap
Eşim adına seviniyorum ramazan ona çok vurdu ve benide yordu
Ne olarak vurdun oruçtan başını kaldıramıyor mu veya hiç ses yapmıyor mu
Bir sigara var çay onu etkiliyor iki migreni var üç karı koca olayları işte sabırsız
bayramları hiç sevmem
Neden
Bayramları sevmeyen yakınlarını kaybettirenler var veya genel sevmeyenler var o yüzden sormuştum misafir demeyelim de her şey burnunu sokan akraba diyelim ve ben hiç sevmiyorum böyle güzel bir şey söylüyormuş gibi konuşup alttan alttan laf sokanlar var ya onlardan bahsediyorum
Bir yandan üzülüyorum bir yandan seviniyorum
Üzülmedim pek açıkçası
Bu hayat neden bu kadar çok yoruyor seni
Aynı durum bende de var
Peki neden
Kesinlikle
28
Hayır sen
Bayram geliyor diye seviniyorum
Ramazanın bitişine üzülüyorum gerçekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ramazan biterken içinin burkulması da hiçbir şey hissedememen de çok normal canım 💗 Uzun yılların yorgunluğu, sorumluluklar, hayal kırıklıkları insanın kalbini biraz köreltiyor. Bu, senin kötü biri olduğun anlamına gelmez, sadece çok yorulduğunu gösterir 🍃
Küçük adımlarla başla. İftarda sevdiğin bir çorbayı yap, yanında mis gibi ev yapımı ayran iç, sahurda demli bir çay eşliğinde kendine iki dakika sakinlik ver 🥣🫖 Kalbin zamanla yeniden ısınır. Bayrama da büyük bir coşku beklemeden, sadece sakin ve huzurlu olsun diye niyet ederek yaklaşman yeter 💕