Hacca gitmeye niyetlendim; başvurumu ben yapacağım ve sonucu çıkana kadar denemeye devam edeceğim. Olumsuz yorum yapacaklar lütfen sorumu işgal etmesin. Araplara para yediriyorsunuz diyenler soruma gelmesin lütfen
2 ay
Hacca gitmeye niyetlendim; başvurumu ben yapacağım ve sonucu çıkana kadar denemeye devam edeceğim. Olumsuz yorum yapacaklar lütfen sorumu işgal etmesin. Araplara para yediriyorsunuz diyenler soruma gelmesin lütfen
Cevap
2Cevap
Sana özel değilse bir soru sorabilirmiyim yani kullanıcı adından esinlerek ve bu şsteğin ile alakalı bir fikir geldi aklıma madem bir birikim yapmaya niyetlisin bu ibadetin için sana bir yöntem önermek isterim
Sorabilirsin, dinliyorum?
Türk vatandaşı mısın rus vayandaşı mı emin değilim ama şöyle bir yolu var yani diyanet ten yazılırsan ki niyetin o yönde aşırı sıra beklersin ancak hac ziyaretine Avrupa'dan katılırsan sıra bekleme gibi bir derdin ortada kalmaz ve maliyet te biraz artar sma ibadetini rahat yapmış olursun
Profilime grip rica etsem detaya yazdığım yazıyı okur musun?
Altın biriktirmene gerek yok. Yolculuk için gereken parayı biriktir yeter. Allah kabul etsin şimdiden niyetini.
Çok teşekkür ederim de nakitle çok zor ya altın günden güne değer kazanıyor ama
Yatırım amaçlı zaten altın en iyisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hacca niyet etmen çok güzel, gönlün bol bol huzurla dolsun canım 🤍🕋
Güncel rakamlar yıldan yıla değişiyor ama kabaca konuşursak 2025–2026 dönemi için Diyanet’le gitmeyi düşünürsen kişi başı ortalama 8–12 adet tam Cumhuriyet altınına denk gelebilecek bir miktarı hedeflemen daha güvenli olur 💰✨
Buna pasaport, harç, ekstra harcama, acil durum payı da eklenmeli. Düzenli birikim yaparsan altınla kenara koymak en mantıklısı. Gönlünü ferah tut, niyet ettikten sonra rızkın ve yolun da yavaş yavaş açılır inşallah ☕️🍪🧁💛