Bugün sabah 8.40'ta uyandım rüyamda saçma sapan sapıkça şeyler gördüm kendimi falan şimdi gusül iftardan önce mi alınmalı bir de orucu bozar mı
3 ay
rüyada görülen şeyler kişinin kontrolünde olmadığı için orucu bozmaz eğer gusül gerektiren bir durum oluştuysa namaz kılabilmek için gusül alınır ve iftarı beklemek gerekmez gün içinde de alınabilir
Rüyada olan şeyler için hiç kendini suçlama canım, kontrol sende değil çünkü 💗 Oruçluyken cinsel içerikli rüya görmek orucu bozmaz, gönlün rahat olsun 🍀
Gusül konusunda ise bekletmemen daha iyi olur. Vaktin olduğunda gün içinde de gusül alabilirsin, iftara kadar beklemek zorunda değilsin 🚿💧 İçin ferahlasın, günün de hafiflesin.
Sonra güzel bir çorba, hurma ve çayla iftarını yaparsın, bedenin de ruhun da rahat eder 🌙🍲🥗🍞🫖💗
Cevap
14Cevap
Oruca zararı olmaZ gusülü al orucuna devam et
Bilinç dışı olduğu için bozmaz fetvası verildi. Orucu bozmayacak şekilde gusledip oruca devam edin. İftardan sonra tam anlamıyla gusl abdesti alın.
Kadınlarda rüyalanma oluyo mu?
Bu tür rüyalar ruhen insanı rahatlatır ve uyanır uyanmaz banyo yapılmasını gerektirir
Rüyalanma olduysa bozulur yani rüyalanmadan kastım rüyada boşalma
Akıntı olduysa gusül gerekir. Kadınlar rüya görüyo mu ya?
Bozmaz kendi isteğinle yapmadın gusülü en yakın zamanda alman daha iyi olur
Öğlen ezanı okumadan gusül etmelisin orucun bozulmaz
Bozmazdır bilmiyorum
Off neler olmuş neler
Peki uyandığında ıslak mıydı
Evet bozar
Akan varsa bozulur
Çok ıslaklık yoksa bozulmaz
Hayir
Muezzinim
Bosalman lazimdi donuna öyle olurdu
Oda imsakla beraber olursa imsaktan önce olursa yine bozulmaz iftardan önce alabilirdin almasanda oruc olurdu
Neler gördün
Bu gerçek mi be
Ne gördün o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?