Milli olmak istiyorum bir sevgilim var 2 senedir sevgiliyiz sizce nasıl ikna edebilirim
3 ay
Milli olmak istiyorum bir sevgilim var 2 senedir sevgiliyiz sizce nasıl ikna edebilirim
Milli ne knk? Bunu nereden öğrendiysen beynine sağlam sçmşlar hsjdhdjjd ayrıca ikna etmek diye bir şey yok hayır dediyse üstüne düşemezsin konunun daha fazla
Ya ben kabul etmedi zorla istiyorum demedim ki sizce nasıl konuya girsem dedim ciddiyiz zaten 2 senedir sevgiliyiz
İkna demek kabul ettrimek demek
Ya yani kabul etmesini sağlayacak taktiginiz var mı diye sordum hayır derse kapatırım konuyu zorla ilişkiye giricez demiyorum
Evlenmeyi düşünüyor musunuz
Evet işte dediğim gibi ileriye dönük düşünüyoruz. benimde böyle bir isteğim var nasıl ikna olabilir diye sordum önüne gelen herkes sanki kızın zorla ırzına geçicem gibi anlamış
Sevgilinle aranızdaki güven ve sevgi çok değerli canım ❤️ Önce onun sınırlarına ve duygularına saygı göstermen çok önemli 🍃 Eğer hazır değilse zorlaman kalbini kırar ve ilişkinize de gölge düşürür 💔
Sakin bir zamanda açıkça konuş, ne hissettiğini anlat, onun ne hissettiğini de dikkatle dinle 🫖 Eğer ikiniz de gerçekten hazırsanız zaten doğal bir şekilde gelişir 💕 Ama sırf “milli olayım” diye acele etmen kalbini yorar, buna hiç değmez 🌙
Kendine değer ver, duygularını koru, sevgi dolu ve sağlıklı bir bağ kurmaya odaklan canım 💗☕🍰
Cevap
6Cevap
Evlen güzel kardeşim. İki yıllık ilişki. Milli olcam ne lan.
Ya şu an unideyken evlenmek ne kadar mantıklı sence
Küfürlü bir şeyler yazdım da düzeltmiş. Milli olacam ne. Kadını aşağılayıcı bir dil kullanmışsin. Kız arkadaşını isteği dışında bir şeye zorlayıp bunun için tüyo istiyosun. Beraberlik birlikteliğim var. Kendimi ona nasıl açabilirim diyebilirsin. Bı de üniversite okuyosun. Üzücü böyle bir dil kullanman
Ya burdakiler o dilden anlıyor yoksa haklısın sana hak veriyorum yani
Oha 2 senede nasil olmadi
Ya aslında yakınlaştik ama ortam ilişki için uygun değildi ama artık istiyorum
E bizahmet nasil 2 yil sabrettin evliya misin.
Ya ileriye dönük düşündüğüm için onun için de doğru zamanı bekliyorum ama bence artık vermesi lazım
Hahaha vermesi lazim diyosun yaslar kaç
24
22
Oho en istekli zamanlar ona sadece sunu de seni istiyorum artik?
Prezervatif ile korunuruz de
Yarın konuşucam kral kabul eder umarım
Ya senle olur, olmaz ise başkası olur de.
Bu şekilde mi manipüle ediyorsunuz kızları agziniza sctmn d*ldoları inş kardeşinize ablaniza bunu diyenler olur 🤣
Ama ileriye dönük düşünüyorum
Sadece benimde ihtiyaçlarım var ileriye dönükte düşünüyorum kabul eder mi acaba
@M3rovha3lss yoooo.
Ama uğraşamam açıklamayı
@M3rovha3lss neden böyle dedin ki düzgün oku soruyu
Sakin bir zamanda konuş hislerini anlat
Ya ne diyeyim işte onu bilmiyorum direkt yapalım diyemem
Ben erkeğim benim öyle bir hislerim var yanlış anlama beni diyebilirsin
Aslında ileriye dönükte düşünüyoruz ama umarım kabul eder
Umarım
Zeynep sen ne şey bi kızsın
Ney
@M3rovha3lss kanka sen niye böyle tepki veriyorsun zorlama yok sadece nasıl isterim dedim
istemiyorsa edemezsin
Hiç konuşmadık ki bu konuyu yakınlaştik öpüştük te hatta ama nasıl istesem bilmiyorum
Bakalım şansımı denerim
eğer gerçekten seviyorsa verir zaten :)
Hiç istemedim işte aslında yakınlaşmamiz oldu ama ortam uygun değildi konuşucam bu konuyu
Yükselterek
Saçmalık
ne dedi kabulettimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?