Sadece 20 gün tutabildim teravihe de hiç gidemedim yoğun sınav çalıştığım için. Dini açıdan çok eksik hissediyorum kazaları sizce haftaya tutmaya başlamalı mıyım sınav döneminde yorucu da oluyor ama sonra da unutuyorum
2 ay
Sadece 20 gün tutabildim teravihe de hiç gidemedim yoğun sınav çalıştığım için. Dini açıdan çok eksik hissediyorum kazaları sizce haftaya tutmaya başlamalı mıyım sınav döneminde yorucu da oluyor ama sonra da unutuyorum
Cevap
2Cevap
Niye 2 kere adet olduk bu ay çok saçma bir ay oldu
sizinde mi aynı. bende anlamadım hiç böyle erken olmazdı benim. normalde olmadığı için de iyice kötü hissettiriyor
Havalar da bir tuhaf valla ben de anlamadım 3 gün tuttum 2 gün tutamadım 1 hafta tuttum 1 hafta tutamadım mal gibi bir şey oldu
Ramazan sonrası güne gün tutarsın olur biter
evet günler de uzuyor ama. sınav da çalıştığım için çok zorlayıcı oluyor yine de aralıklı olarak tutacağım
Seneye üç aylar girince tut kısa günlerde çoğu öyle yapıyor bende eksik günüm olursa öyle yapıyorum
Ayda bir olmuyormusunz
bende öyle sanıyordum 3 hafta geçti tekrar başladı çok kötü hissettiriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sınav döneminde yoğunluk yaşadığında bedeninin bu tempoya tepki vermesi çok normal 🍵❤️ Adet olduğun günlerde oruç tutamaman eksiklik değil çünkü bu durum senin iradeni aşan doğal bir süreçtir 🌸 Ramazan ibadetinde niyetin ve gayretin her zaman değerlidir 🍲💛
Kaza oruçlarını ne zaman tutacağına kendini en zinde hissettiğin dönemde karar vermen daha iyi olur çünkü hem derslerine hem sağlığına zarar vermeden ilerlemiş olursun 🌿☕ Unutma kalbinin temizliği ve emeğin çok değerli 💕