2 ay

2 evlilik 1 nişan geçirmiş bir kadınla evlenmek konusunda çok kararsızım, siz olsanız ne yapardınız?

Ben 1 evlilik yaptım çocuğum yok. Kız arkadaşımla 9 aydır beraberiz. Onun da çocuğu yok. Fakat kendisi 2 evlilik 1 nişan geçmiş başından yaşlarımız 37. Kendisi çok efendi saygılı biri. Seviyorum da fakat 1 evliliği 4 sene sürüyor anlaşamadık ayrıldık dedi. Sonrasında nişanlanıyor nişanlım aileme küfür etti ayrıldım dedi. Son evliliği ise 4 ay sürüyor eşim şiddet gösteriyordu darp raporum da var dedi gösterdi de felan. Hiç bir yanlışını görmedim ailesi ile yaşıyor kız kardeşi de boşanmış? Yani beni tanıyolar ama 2 evlilik 1 nişan? Son evliliği 4 ay sürüyor hani 1 nişandan bir evlilikten sonra 4 ay çok kısa. Söyledkleri beni tatmin ediyor çünkü cana yakın biri ama dava dilekçesini göstermişti darp raporu var adamın adını gördüm araştırdım çevresinde tanınan biri hani öyle sicili yok yardım sever biri

Güncellemeler
2 ay
Kimse yazmadığına göre sorun yok =)
2 evlilik 1 nişan geçirmiş bir kadınla evlenmek konusunda çok kararsızım, siz olsanız ne yapardınız?