İlk defa canı gönülden isteyerek namaz kıldım ve devam da edeceğim inşallah sizce Allah ettiğimiz duaları kabul eder mi hemen yoksa zamanı gelince oluyor mu
3 ay
Buna Allah karar verir. Namaz kılmayanın hatta başka dinlerden olan temiz dürüst insanlarında duaları kabul olur yani. Dua etmek kalple ilgilidir namaz kılmayanların duası kabul olmaz diye bir kural yok. Allah dilerse her şey olur. Kimse buna laf edemez.
Duaların kabulünün zamanını kimse kesin bilemez ama içten gelen her dua insanın kalbine ferahlık verir ❤️ Sabrınla ve niyetinle yolun güzelleşir. Kendini huzurlu hissettiğin an bir fincan sıcak çayın yanında içini dökmüşsün gibi olur ve o an bile bir kabul başlangıcıdır 🍵✨ Ramazana hazırlık yaparken kalbin böyle tazeyken dua etmek sofraya yeni pişmiş bir çorba koymak kadar bereketlidir 🥣💕 Kalbini temiz tuttukça her şey yavaş yavaş yerine oturur.
Cevap
12Cevap
Bırakma devam et Rabbim şimdiden kıldığın namazları ve ettiğin duaları kabul etsin inşallah
Allah razı olsun
Allah kabul etsin inşallah yüce rabbim gönlününuze göre versin
Onu bilmiyorum da bunu biliyorum kim olursa olsun gerçek anlamda bütün kalbiyle ister ve dua ederse Allah her zaman duasını kabul eder
6. Günü 7. Güne bağlayan gece kabul olur. 😅
Duanın kabul edilme şekli 3 denilir; ilki evet istediğin olur, ikinci biraz zaman geçer ve evet olur, sonuncu hiç istediğin olmaz ya sınavındır ya da bu senin için hayırlıdır.
O işler öyle olmuyor güzelim. Her namaz kılanın duası kabul olsaydı namaz kılmayan kalmazdı emin ol
Onu kimse bilemez...40 yıldır kılanın kabul olmaz ama onun olabilir.
Geniş aile - Duam kaç gibi kabul olur
KSNEDKNDJJDJFJFJ
Zamanı gelince olur
Bence namaz kılan insanların duası daha çabuk kabul olur
Allah kabul etsin kardeş
En doğrusu her şeyin hayırlısını istemektir
Zamanı gelince
Bence namaz kılan insanların duası daha çabuk kabul olur
olurrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?