3 ay

Detaylarda ki sebepten ötürü olarak yarın oruç tutsam mı, tutmasam mı?

Ben öyle arada bir oruç tutan biriyimdir. Genelde de hafta sonları tutarım hafta içi işyerinde çok uykum geldiği ve kahve içip uykumu açamadığım için tutmam. Aslında önceki işyerimde hafta içi de tutardım çünkü orada ne kadar büyük yanlış yaparsam yapayım kovulma diye bir şey yoktu. Ama bu yeni başladığım (2 ay) ve daha kurumsal olan işyerinde hata yapma şansım daha az. Ve hafta sonu müdürüm yaptığım yanlışları düzeltmem için 2 farklı konuda 2 tane mail attı. Pazartesi günü düzelteceğim yanlışlarımı ve biraz kafa yormam gerekiyor konuyu anlamadığım için yanlış yapmışım.
Yani kısaca yarın benim için çok yoğun geçecek, yeni işler de verecekmiş, ve işim çok dikkat gerektiren bir iş.
Bugün uzun bir aradan sonra oruç tuttum ve kendimi çok iyi hissettim, hiç acıkmadım ama hep uykum geldi (öğlen 12'de uyanmama rağmen). Kadir Gecesi’nin bulunduğu bu haftada yarın da oruç tutmak istiyorum. Ama yarın da işler açısından yoğun ve dikkatli olmam gereken bir gün. Artık bir daha hata yapmak gibi bir şansım da kalmadı.

Güncellemeler
3 ay
Yok yarın büyük gün hiç hata yapmamam gerekiyor ve işleri iyice anlamam gerekiyor. Salı gününden sonra tutarım.
Detaylarda ki sebepten ötürü olarak yarın oruç tutsam mı, tutmasam mı?