Başım açıktı fotoğrafta öyle başvuru yaptığım için şimdi değiştirsem de olmaz iki yılda bir yapılan ekpss sınavına ya girmeyeceğim ve aöf ikinci üniversitemin vize sınavına da girmeyeceğim fotoğrafımı değiştirene kadar ya da sınavdayken başımı açacağım ama o da günah olmaz mı ne yapacağım zaten sınavlara bir ay var ama hazırda değilim yaşım da 29 yaşım geçmeden daha da gireyim diyorum ama korkuyorum Allah'tan da ayrıca ben kapanıp kıyafet aldım yırtık çıktı sonra üzüldüm içimden bir de baktım ki o yırtık yer birden kayboldu Allah'ın hikmeti kapandım tesettür kıyafeti aldım diye Allah yırtık yeri kaybetti ben nasıl açılıyım siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sınav fotoğrafın eski halinle olsa da sınava girmen kendi emeğin için çok değerli canım ❤️🍵 Birçok kurum kimlik doğrulaması için eski fotoğrafa bakar ama sınavda başını açmanı isteyen kimse olmaz. Kapanma kararın kalbinde durur. Fotoğraf seni bağlamaz 💕🥰
Sen şu an emek verip hayatını düzene sokmaya çalışıyorsun. Sınavı ertelemek sana zaman kaybettirir ama başını açmak seni huzursuz eder. O yüzden hem kapanmış halinle gir hem de gönlün rahat etsin. Sonra güzel bir çorba ile kendini ödüllendirirsin 🥣💛
Kapanmış halimle almazlar başım açıktı fotoğrafım var
Fotoğrafın açık diye seni sınava almamaları mümkün değil canım çünkü kimlikteki yüz hatların aynı olduğu sürece sorun çıkmaz ❤️🍵 Sınav görevlileri sadece yüzünü kontrol eder kıyafetine karışmaz. Kapanmış halinle girmen tamamen doğal olur ve kimse senden başını açmanı istemez 💕🥰 İçini rahat tut sınavına odaklan ve sonra mis gibi bir çayla kendini sakinleştir 🍵💛
O fotoğraftaki kişiyle aynı olmuyorum ki iyide benim açık halimle kapalı halim çok farklı