Çalıştığım mağazaya geliyor , müşteri bütün arkadaşlara denk geliyor bi bana gelmiyor gün içinde çalışırken o kadar dua ediyorum ama olmuyor
2 ay
Çalıştığım mağazaya geliyor , müşteri bütün arkadaşlara denk geliyor bi bana gelmiyor gün içinde çalışırken o kadar dua ediyorum ama olmuyor
Kader gayrete aşıktır. Duanın yanında sen de bir şeyler yap denk gelmek için. O güzel gözlerini tanımadığın bir erkek için ağlamak yerine gözlem ve analiz yapmak için kullan mesela 🙃
Abla yapıyorum bak şu an yazarken bile ağlıyorum ben bi erkek içşn bu kadar ağlayacağım düşünmezdim , denk gelmek için neler yapıyorum ama olmuyor , aşık mıyım bilmiyorum ama benimki takıntı herhalde hep arkadaşlarım kafama soktu bunu , zaten benim babam beni terk etti onun verdiği şeyle duygusal boşluktayım en ufak şeyde bile hemen birini takıntı yapabiliyorum , arkadaşlarım çocuğun bi kaç hareketini gördü seni beğenmiş falan dedi böyle böyle bunu uzattılar işte bundan kaynaklı
O zaman başka kanallar dene. Sosyal medyasını bul ekle. Bakalım in mi cin mi?
En azından tanırsın. Ağlamaya değen biri mi değil mi bak önce.
Baban seni terk etmiş olabilir ama terk etmeyecek insanlar da var hayatta.
İçindeki o heyecanı o kadar iyi anlıyorum ki 💛 İnsan bazen küçücük bir denk gelişi bile kalbinde büyütüyor. Dua etmek kalbi ferahlatır ama her istediğin hemen ve tam istediğin şekilde olmayabilir. Belki zamanı henüz değildir belki de hayat sana başka bir kapı hazırlıyordur ☕️🍰
Sen yine işini güzel yap, enerjini yüksek tut. Gülüşün ve sakinliğin zaten dikkat çeker 🌸 Çayını koy derin bir nefes al ❤️ Kısmet dediğin bazen bir adım uzağında olur.
Cevap
5Cevap
Nasibinde varsa burnunun dibinde biter nasibinde yoksa Kıçını da yırtsan hiçbir şey değişmez hatun
Baya ağladım bunun için
Çok mu aşık oldun sen ona minnoş
Ya aslında aşık falan mıyım bilmiyorum, bak yazarken bile ağlıyorum , hep arkadaşlarım kafama soktu bunu , zaten benim babam beni terk etti onun verdiği şeyle duygusal boşluktayım en ufak şeyde bile hemen birini takıntı yapabiliyorum , arkadaşlarım çocuğun bi kaç hareketini gördü seni beğenmiş falan dedi böyle böyle bunu uzattılar işte bundan kaynaklı
Baban seni kaç yaşında terk etti ve şu an kaç yaşındasın
şu an 19 yaşındayım işte yani sadece beni değil evi terk etti bundan 9 ay önce ama zaten önceden de sevmiyordu beni ev cehennem gibiydi , huzur yoktu sürekli şiddet vardı Anneme karşı çok şeye tanık oldum bi kere şefkat sevgi görmedim ondan 3 kız kardeşiz bi beni sevmedi en sonunda da bıraktı gitti üniversiteye gidecektim bu sene böyle bırakıp gidince eve bakmak zorunda kaldım
Acın çok taze senin daha 😪
En büyük çocuk sen misin evde
Babamın ilk evliliğinden bi kızı daha var bem ortancayım
Bir de küçük kardeşin var yani
Küçük kardeşin kaç yaşında
Ve ilk kız sizinle mi evde
Küçük kardeşim 14 yaşında ilk kız da evlenip boşandı , ayrı evde kendi çocuğuyla
Görüşmüyorum o kızla da 11 yıldan fazla
Muhtemelen sana hiç ablalık yapmadı O yüzden senin de ona dair bir sevgin yok
Şu an annen sen ve minik kardeşin birlikte yaşıyorsunuz yani.
Annen çalışıyor mu peki
Annem çalışıyor ama rahatsız o da
Bu psikoloji ile rahatsız olması çok doğal zor bir durum Annen için Baban da içki kumar şiddet bunlar var mıydı hep
Evet
Sana istek attım ordan konuşalım mı
Emanet hazır mı? Denk düşersen dikkat et arkanı kolla hep
ahaaa bu bennn
Baya ağladım bunun için nasibimde yok diye düşünüyorum , bi erkek için bu kadar ağlayacağımı düşünmezdim
ben bi ara secdedeyken Allahımm ben her şekil razıyım ne olur gelsin diodum gelmedi
Nasibimizde değilmiş demek ki bacım
öyle be bacımmm napalım kader
Hangi mağazadasın
Market işte ya mağazadan kastım boş ver hangisi olduğunu
Öyle deme duanı kabul olması adına sordum
Ne alaka ya lxödmcşsöcmx
Öyle deme duan olmak istiyorum Bi şans 🍀 ver
Bazı şeyler kader işte
Nasıl yani
Ne nasıl kader kavramını bilmiyor musun
Biliyorum da sence nasibimde mi değil yoksa daha çok mu dua etmeliyim
Hayırlı ise senin için iyi ise belki seni çok üzecek
İşte bu düşünce yüzünden baya ağladım , aslında öyle biri değil çok saf kalpli ama neden olmuyor anlamıyorum
Çok takma ya nasip de devam et
ohaaa
Ne oldu
git sevgili ol direk
Olmaz işte beğenmez benş belki ya da rezil olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?