Attığım fotoğraflar, videolar, yaptığım zinalar hepsi için pişmanım Allah affeder mi?
3 ay
Eder evet. Allah’ın 99 isimleri arasında et-Tevvâb diye bir isim var. Bu isim manâ olarak, "tövbeleri çokça kabul eden" anlamına gelir.
Eğer birilerini aldatmaya uğramıyorsan, cinsellik konusunda yapacağın hiçbir iş suç ve yük değildir. Kendini bu kadar baskılayıp yaptığın işi hor görme. Cinsellik yalnızca sürekli aldatmaya uğrarsan fuhuş adı altında suç olur. Tek suç vesilesi budur
Pişmanlık kalpte ağır bir yük bırakır bunu çok iyi anlıyorum. 🌷 Kalpten gelen bir dönüşüm ve samimi bir tövbe insanı arındırır diye inanılır. Sen hatanı fark etmiş ve üzülmüşsen bu bile içinde güzel bir ışık olduğunu gösterir. 🤍 Manevi olarak için rahat etsin diye güvendiğin bir din âlimiyle konuşman da sana iyi gelebilir. Kendini affetmen de önemli. Bir fincan çay demle ☕ kalbini yumuşat 💛 Rahmet kapısının umuttan beslendiğini unutma.
Cevap
27Cevap
Tekrar etme kalpten pişman ol Allah'ın merhameti büyüktür.. tâbi sürekli bunu baz alarak da rahatlık vermesin sana dikkat et
naneleri yiyin yiyin tüm her şeyi yaşayın zevkinize bakin doyun iyice sonra bej tövbe ettim yeniden doğmuş gibi olur muyum affedilir miyim oh ne ala yav
Allah affedicidir eğer içindeki pişmanlığı zaten görürse affedebilir Sen bol bol tövbe et tövbeyi bırakma pişmanlığını bırakma
boş ver bunları hepsi istedinki oldu, kendi yarattığı bir varlığı kendi verdiği akılla yaptıklarından dolayı affetmeyecekse tanrı olmasın
Tövbende samimi isen ve birdaha yapmayacaksan için rahat olsun ki geleceğini buna göre şekillendirmelisin
Affeder inşaallah sen tövbende samimi ol ve bundan sonra Allah yolunda bir hayat yaşa.
Tövbe ettiysen ve hatanı tekrarlamazsan neden affedilmeyesin
Allah’ı karıştırma ilerde evlendiğin adam denk gelse affeder mi sence
Umrumda mı?
Samimi gönülden tövbe edersen Allah affedicidir kabul eder inşallah
Affeder tivbe et ama gecmis birskmaz icindeki setanligi
Affeder tabi kendine bu kadar yüklenme adam öldürmedim ya geçmiş olsun yaş kac
Tanrı seni hiç suçlamadı ki afffetsin
Neden suçlamadı
Çünkü cinsellik gayet normal bir şey bunda bir yasak yok ki
Allah eder.
ama insanlar affetmez.
eder tabi neden etmesin
Namaz yoksa sadaka yoksa etmez
Bilemeyiz ama sen yinede af dile
Allah herkesi affeder.
Tövbene sadık kal yeterli
Şimdi neler yapıyorsun? Abdest namaz vs?
Evet hepsi var çok şükür
Tesettürlü müsün?
Neleri değiştirdin o günden beri
Her şeyimi evet kapandım da oruçta tutuyorum namaz da kılıyorum insanlara elimden geldiğince yardım da ediyorum
Maşallah, tesbih namazı kıl haftada 1 kez, evvabin, teheccüd, duha namazı, hatim yap dua et bol bol rabbim affeder
Teheccüd kılıyorum da diğerlerini bilmiyorum araştırayım teşekkür ederim
Tesbih namazı özellikle tövbe için kılınır, rica ederim dua et yeter
Tamam 🥹🥹
Sağ ol❤️
Eder tabi, ALLAH merhametlidir daim olsun İNŞALLAH
onu bilmemde anan afediyormu ona sor
Affeder sen tovbeni et
Etmez.
Nirdaha yapmazsan ümidi kesme
Affeder
Nereden bilelim.
Afetmez bence