Tuzla nazar yakma ritüeli denedim tuz ocakta ısınırken dua okumam gerektiği söylendi bunu yaptım 1 Fatiha 3 İhlas 1 Felak 1 Nas 1 Ayetel Kürsi sonra sol elim titremeye başladı okumaya başladım an
Bu normal mi?
Tuzla nazar yakma ritüeli denedim tuz ocakta ısınırken dua okumam gerektiği söylendi bunu yaptım 1 Fatiha 3 İhlas 1 Felak 1 Nas 1 Ayetel Kürsi sonra sol elim titremeye başladı okumaya başladım an
Bu normal mi?

Göz var.
Emin mısın

Sana bir görüsmüsler.
nasıl yanı
Büyü var.
büyü yok , o eskidendi ve artık korumada var sadece çok nazar var ve nazardan nasıl kurtulunur bilmiyorum
Tuz ocakta ısınırken uzun süre ayakta kalman, heyecanlanman ya da yoğun odaklanman el titremesine sebep olmuş olabilir canım. 🌿☕ Vücut bazen strese ya da beklentiye böyle tepki verir. Açlık, yorgunluk ya da kan şekeri düşüşü de titreme yapar. 🍲💛 Eğer sık tekrarlarsa bir doktora görünmen içini rahatlatır. Kendini korkutma, bir bardak ılık çay içip biraz dinlenmek iyi gelir. 🌸🍵 Kalbini ferah tut. 💖
Cevap
2Cevap
sen ne okudun onu yaparken
O duaları nazar gitmesi için
1 Fatiha
• 3 İhlas
• 1 Felak
• 1 Nas
• 1 Ayetel Kürsi
onlar gelemez bende koruma var evde korumada var ama çok nazar var dun akşam bir bardak kendi kendine kırıldı
yok kızmıyorum, bu konuda çok bilgilisiniz sanırım
Nazar nasıl gider sence evde çok ağır nazar hissediyorum ve kendimde
hayır hic evlenmedim ve ailemle yaşıyorum
Müslümanmisin
Evet neden
Islam dininden memnun Mutlumusun
evet çok güzel ama harika musluman oldugum söylenemez
Hangi Islam ülkede huzur vardir bana söylermisin
genellikle Körfez bölgesi Sanırım
Ülke ismini söyle
Umman Kuveyt Katar Endonezya gibi ülkeler sanırım
Sana bir sey dedim
Yeterlimi bunlar
Diger ülkelerde kan gövdeyi götürüyor dimi
Hayır yeterli değil sadece onlar daha dinine düşkün olan ülkeler olduğunu düşünüyorum
Sen düsünmüyorsun
düşünmek değil sadece görmedim X
Islam dini katliam dinidir
Her islam ülkede katliam savas var dimi
Sana dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?