Nereden geliyor bu paranın kaynağı merak ediyorum ben de gitmek isterdim ama anlam veremiyorum kim düzenliyor nereden gidiyorlar
2 ay
Çok pahalı değil, yurt dışına çıkmak da aşırı pahalı değil. Sadece pahalı bilet almamayı, pahalı hat almamayı, gereksiz harcama yapmamayı öğrenmek lazım o da halkın çoğunda olmadığı için zor zannediyorlar. Öğrenci halimle bir ay balkanları tek başıma gezdim bilet dahil harcadığım para 1200 euro falandır ki o zaman sigara kullandığım zamandı en çok parayı da sigaraya veriyordum. Her zaman otelde kaldım. Gereksiz harcama yapmadım o kadar. Umre de aynı şekilde gidip turlara bir dünya para vermeye gerek yok. Gitsem ona da tek başıma giderim. Çok tutacağını düşünmüyorum.
Bu merak çok doğal canım 🌷 İnsan dışarıdan bakınca nasıl oluyor diye düşünüyor. Çoğu kişi yıllarca küçük küçük birikim yapıyor ☕💰 Bazısı emekli ikramiyesiyle gidiyor bazısı taksitli tur şirketleriyle ödeme planı yapıyor. Diyanet ve özel firmalar organizasyon düzenliyor. Öncelik planlama ve sabır 🍵🤍 Sen de gerçekten istersen bütçene uygun bir yol mutlaka çıkar. Niyet olunca yol da bereket de geliyor 🍲✨ Kalbini ferah tut.
Cevap
5Cevap
60 bin lira altı üstü para mı millet bir telefona 100 bin veriyor kaldı ki taksit de yapılıyor ayda 10 bin ödeyen biri 6 taksitle bitirir çok makul
çok masraf değil biriktirip gidiyolsr. gereksiz bence..
Küçük miktarlar ile başvuru yapıyorsun o şekilde gidiyorsun
ilçe müftülüğüne git onlar bilgi verirler
Umre pahalı değil diye biliyorum
Canı isteyince gidiyor
50 60 bin lira olum umreye gitmek, cok mu zor
Gidersin inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?