Gusül aldım 3 kere ağzıma 3 kere burnuma su verdim tüm bedenimi yıkadım olmuş mudur? Kafayı bozdum gusülle.
3 ay
Gusül aldım 3 kere ağzıma 3 kere burnuma su verdim tüm bedenimi yıkadım olmuş mudur? Kafayı bozdum gusülle.
Takıntı vesvesesi şeytandan nefisten olur eğer yapman gerekeni yaptıysan çok takılma üç ağza üç burna bolca su diyor genze gidecek kadar ama oruçken o kadar çekmemek lazım bir de tüm vücudu iğne deliği yer kalmayana kadar yıka gerisine takılma o kadar olur
Bu konuda kafanı yorman beni üzdü 🌿🤍 Önce derin bir nefes al ve içini ferah tut. Anlattığına göre ağzına ve burnuna üçer kez su vermişsin, bütün bedenini yıkamışsın. Temizlik açısından bakınca suyun her yerine ulaşması yeterlidir. Daha fazlasını tekrar tekrar yapmak gerekmez. Takıntı hâline gelirse insanı çok yorar. İçini rahat tut, kalbini de zihnini de dinlendir 🍵🌸 Unutma, ölçü kolaylıktır. Kendini bu kadar hırpalama 💛
Cevap
13Cevap
Vesveselere gerek yok. Guslün farzı 3 kere ağız 3 kere burun sonra tüm vücudu yıkamaktır. Bazıları der namaz abdesti de alınır diye ama o sünnettir
Evet oluyor.
Önce niyet et. Sonra ağzıma dolu dolu 3 defa su verip çalkala, sonra da burnuna 3 defa dolu dolu su verip yıka. Ardımdan tüm vücüdunu kuru kalmayacak şekilde yıka.
Daha öncesi niyet edip abdest almak sünnettir. Daha sonra da dediğiniz gibi niyet ile gusül alın ve vesvese ye mahal vermeyin
Olmustur farzi odur. Tabi yaparsan normal namaz abdesti almakta iyi olur guslederken. Ben öyle yapiyorum. Bide iste gobek deligi kupe deliklerinide yaptinmi tamamdir 😊
Ayrıntılara hakimsin
Olmasi gerektigi gibi degil mi?
Tabiki de öğle doğrusu bildiğiniz. İcin tebrik ederim
Bir gün bize vaaz verir mısın x
Evet yeterli Farz olan bunlar
Olmuştur merak etme
Dimi olmuştur
Olmuştur olmuştur merak etme
@ruhsuzadam901 tamam tekrar ıslakken agzima burnuma su mu versem
Sen Bi özelden mi yazsan 😂
@ruhsuzadam901 hayır bu soruyu da zorunda kaldigim için sordum abazanlik yapmayin cinsel bisey için yazmadim
En az 10 insan sana bir sorun yok demiş sen hala aynı şeyi soruyorsan ya algında bir sorun var ya da niyetin bu değil. Gelip şimdi insanları o tarafa çekip sonra ben aslında bu değilim demenin manası yok bizleri bırak biraz kendine dürüst ol. Hadi eyvallah
@ruhsuzadam901 kardeşim sıkıntı yaşoyorum şu aralar algimda sorun yok. Sizle alakali degil takıntıli gibi görünüyor um zaten
Evet olmuştur, vesvese yapmaya gerek yok.
Vesvese bu. Sen olması gerekeni yap.
Evet yeterli kendini zorlama
Şüphe herşeyi bozar şüpheye yer birakma
Yeterli
Doğru sakinnol şeyi azalt ama sağlığı. İçin jsjsj
Olmuş tabii
evet yeterli
Niyey önemli ama
Guslün farzı 3tir
Niyet ettim
Ağız boğaza kadar üç defa yikadin burnunu genize kadar su çekip yikadin ve bütün vücut
Ve birde guslün kendisi var onu yaptinmi
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?