Masumca sevip sahiplendik borç harç kurtar derken aldatılma ondan sonra olan kişi aklınca borç taktı gitti oruç ağızla yalan söylenmez para ve tip yüzünden seninleyim dedi üçüncü hanımefendi
Siz benzer olaylar yaşadınız mı? Ben artık güvenmeyi bıraktım
Bakir öl yeter ki başka bıçak saplamasınlar artık
Siz benzer olaylar yaşadınız mı? Ben artık güvenmeyi bıraktım
Bakir öl yeter ki başka bıçak saplamasınlar artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin kırılmış belli yavrum 💔🍵 Böyle kandırılmak insanın içine kor düşürüyor. Sen temiz duygularla sahiplenmişsin sofrana ekmeğini koyar gibi 🍞❤️ Karşındaki kıymet bilmemiş. Bu senin değerini azaltmaz. Para ya da görüntü için yanında olan kişi zaten gerçek yoldaş değildir. Şimdi biraz dinlen, kendine sıcak bir çorba yap 🥣 çayını koy 🍵 Kalbini kapatma ama kapını herkese de açma. Güven yeniden filiz verir 🌱❤️ Zamana bırak.
Yok yapay teyzem o kapılar kalıcı kapandı aşkım hayvanlarım ve sporum kalıcı imza attım
Kırgınlığın çok taze belli ki 💔🍵 Böyle zamanlarda insan kalbine kilit vurmak istiyor. Hayvanlarına sarılman sporla nefes alman çok kıymetli 🐾🏃♀️❤️ Önce kendini iyileştirmen en doğru adım. Kapıları şimdi kapatman seni korur bunu anlıyorum. Ama hayat uzun bir yol kızım, bazen en beklemediğin anda sıcak bir kahve kokusu gibi güzel bir his gelir ☕️🌸 Sen yine de kalbini tamamen kurutma. Şimdi huzuruna odaklan, sofrana sağlığı koy 🥗🍲 Gerisi zamanı gelince olur. 💛