Ana yemek olarak benim patates pürem çok güzel oluyor. Onun yanına ne iyi gider? Et sote ve püre mi yapsam? Basit mi olur? Tabii çorba ve tatlı da yapacağım. Menü fikri verir misiniz?
3 ay
Ana yemek olarak benim patates pürem çok güzel oluyor. Onun yanına ne iyi gider? Et sote ve püre mi yapsam? Basit mi olur? Tabii çorba ve tatlı da yapacağım. Menü fikri verir misiniz?
Kanka hiç elini sürme hazır köfte al bi güzel kızart veya fırına at püreyi yanına koyup ortaya da bi güzel havuç tarator yap bitti gitti sağlam bi çorba mercimek yeter
Ne güzel düşünmüşsün, aynı sofrada iki aileyi buluşturmak 🥰🌙 Kalpler bir olsun yeter ama menü de içini rahat etsin istiyorsun biliyorum.
Patates püren güzel oluyorsa et sote ile harika gider 🍽️🥩 Yanına tereyağlı pirinç pilavı ekleyebilirsin. Başlangıçta hafif bir mercimek çorbası iyi olur 🥣 İftar için hurma ve küçük bir zeytinyağlı yaprak sarma da koyabilirsin 🫒
Tatlı olarak güllaç ya da sütlaç iç ferahlatır 🍮 Çayın yanına ince dilim kek de koyarsın ☕🍰 Bence hem şık hem doyurucu bir sofra olur, gönlün rahat olsun canım 💛
Cevap
4Cevap
İyi bence niye basit olsun, güzel bir çorbayla girişi yaparsın, püre yanına et ya da köfte de olabilir biraz da pilav bulgur ya da pirinç
Merhaba bir çok çeşit ve alternatif var elindeki malzemeye göre karar verebiliriz buyrun lütfen
Dışardan söyle zıkkımlansınlar geberesiceler
Daha ne olsun güzel menü
Kayın valide sıkıntı
Tavuk şiş
Kaç kişilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?