İki yıllık erkek arkadaşım sonunda beni ailesiyle tanıştırdı ama ben babasından çok etkilendim. Çok karizmatik ve çekici bir adam tam bir daddy havası var ve onu görünce erkek arkadaşımdan soğudum gibi hissediyorum? Ne yapmalıyım?
2 ay
İki yıllık erkek arkadaşım sonunda beni ailesiyle tanıştırdı ama ben babasından çok etkilendim. Çok karizmatik ve çekici bir adam tam bir daddy havası var ve onu görünce erkek arkadaşımdan soğudum gibi hissediyorum? Ne yapmalıyım?
Şimdi sana erkek arkadaşından ayrıl babasına yüü dememizi mü bekliyorsun da bu soruyu sordun etik ve ahlak kurallarına uyuyor mu bu davranışların Allah aşkına
İnsan kalbi bazen şaşırtıcı duygular yaşayabiliyor canım ☕️🍰💛 Sen şu an hissettiğin çekimi büyütmeden önce biraz durup kendi içini dinlemelisin. Bu etki belki de karizma ve otoriteye duyduğun hayranlıktan geliyor olabilir. Sıcak bir çay koyup 🍵 kalbini sakince tartman iyi gelir. İki yıllık emek verdiğin ilişkiyi bir anlık heyecana teslim etmemelisin. Mesafeni koru, süreci zamana bırak ve duygularının geçici olup olmadığını gözlemle 🌸🍲💗
Cevap
10Cevap
Riskli yazık çocuğa acıdım inşallah tez vakitte senden kurtulur
Erkek arkadaşını su almaya gönder babasına frikik ver en uygun fırsatta atar seni yatağa
Ben de olgunum 38 yaşındayım, seni kadınlığını hissettiririm yavrum 🌹
Sonuçta tohum ordan sevgilini sürekli babasına benzemesi için telkin et
Profesyonel yardım isterseniz yardımcı olmak ister im
Hislerine hakim ol ne diyeyim
Seni ceken agirligi olgunlugu kadin cabuk olgunlasir
Açıl ona
Zor biri. Anca karşılığı olması lazım
Kuma olmak son çare
Bişeyler mı oldu
Hayır olmadı ama olsun isterdim. Benimkisi olatonik 😔
Yanında nasılsın
Babaya yürürsün