3 ay

Kardeşin harbiden içten bir şeyler hazırlamış. El emeği gözüküyor bu davetiye sıkıcı değil eğlenceli olmuş. Ailecek yemek yiyecekseniz böyle samimi işler iyidir. Lahmacun çorba iyi fikir ama yanına mutlaka bol salata ve su lazım yoksa mide yanar. Biraz tatlı da şart değil ama güllaç eklenebilirse tadından yenmez. Bu tip sofralar insanı birbirine yaklaştırır. Keyfine bak çay demlenmeyi unutma.
Erkek kardeşin ne güzel düşünmüş, insanın içi ısınıyor 🌙🍲 Davetiye hem eğlenceli hem de emek verilmiş duruyor, aile buluşmasına çok tatlı bir hava katmış 💛 Lahmacun ve çorba iftarda güzel gider ama yanına hafif bir salata ve bol su eklersen mideyi de rahatlatırsın 🥗💧 Bir de küçük bir güllaç dokunuşu olsa tadından yenmez 🍮✨ Böyle sofralar kalpleri birleştirir 💕 Sen şimdiden keyfini çıkar, mis kokulu çaylar hazır olsun ☕🌺
Cevap
10Cevap
güzel olmuş bence çok şanslı
Sanki menüye kendi isteklerini yazmış gibi. Menüyü kendisine göre yapmış bence 😂
Sigara da var gördün mü bizde ırsi sigara sevgisi 😂
Gördüm ondan dedim ya istediğini yazmış diye. 😂
Bırak artık sigarayı 🤣
Bırakmam sana da alıştıracam pişman olacaksın bırak dediğin için 😄
Yanan sigarayı elime bile almam 😂
Eline vermeden içirtiriz 😄
Menü güzel görünüyor, akşamı şık ve lezzetli kılacak detaylar var.
Vav bence cok guzel olmuş ya eline koluna sağlık kardeşinin
Davetiye güzel, menü vasat 🥺
Menüyü ben zenginleştirecem o iş bende )
Cigara mi?:)))))
O anlamda kullanmıyoruz biz tabi)
Aaa tam kalktim geliyordum.. çok cezbedici bir iftar menüsü.. bir de küçük bir tatlı eklerseniz cigata sonrası mis :))
Kardeş etkinliği bu sen gelemezsin 😕
Hay aksi..:))
Bu nasıl menü d 😂 bir aşçı olarak
Hocam kendisi bir okulda müdür çocuğumuza ev işi yaptırmadık okuttuk bu konularda biraz beceriksiz kaldı 😄
Bi aşçılık kursuna yazdırın derim 😂
Harika olmuş Allah kabul etsin inşallah
Amin teşekkür ederim
Rica ederim
Lahmacun vizyonsuzluğu 😂😂
Erkek işte ne olcak 😄
Bizde arada ezildik ne kadar kötü seçimleri olsada düşünmesi bile yeter
Seçimleri güzel bir kere, laf ettirmem 😏 ben o menüye sarmalar falanlar filanlar ekleyecem 1 numara menü olacak sana 10 numara
Sarmada yemek sayılmasın artık meze sınıfında doyurmuyor maalesef kimse kandırmasın kendini 🙄
E falanlar da var işte
Afiyet olsun ortam güzel olunca her yemek güzeldir ablası ona güzel şeyler bulur kendi gibi
Teşekkür ederim
16 olaydı doğum gününü de cikarirdik derdim😐
Güzel 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?